تاريخ: ۱۳۹۷ جمعه ۱۱ آبان ساعت ۱۲:۳۳ بازدید: 3229      نظرات: 0      کد مطلب: 10229

نخستین مرکز اُتیسم در مهاباد افتتاح شد


اولین مرکز آموزشی و توانبخشی اختلالات اتیسم در مهاباد روز جمعه با حضور مسئولان شهرستانی افتتاح شد. 
 

به گزارش خبرنگار هاژه، امام جمعه شهرستان مهاباد در حاشیه این افتتاحیه، کاهش رنج و مشقت خانوادەهای دارای فرزند اتیسم را مهمترین عامل مثبت در تاسیس این مرکز عنوان نمود.

ماموستا عبدالسلام امامی با بیان اینکه معلولیت به هیچ عنوان به معنای محدودیت نیست، افزود: اهداف بانیان این مرکز در اجتماع پذیری کودکان اتیسمی حسنه و نکوست، لذا شایسته است مسئولان آنان را همراهی و همکاری نمایند.

در ادامه نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از معلولان و خانواده‌های آنان اظهار کرد: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده به تازگی یک هزار و 50 خانوار در مهاباد که بیش از 15 سال بود در نوبت قرار داشتند، تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند.

جلال محمودزاده افزود: اگرچه حمایت‌های دولت را در این زمینه کافی نمی‌دانیم، با این حال کمک‌های دولت در کنار تشکل‌های مردمی که در زمینه حمایت از معلولان فعالیت دارند، می‌تواند مثبت و تا حدودی موثر باشد.

وی پیگیری یارانه مرکز اتیسم مهاباد را از اولویت‌های کاری در این زمینه عنوان کرد و از بهزیستی مهاباد خواست حمایت‌های لازم از این مرکز به عمل آید.

رئیس بهزیستی شهرستان مهاباد نیز تاسیس این مرکز اتیسم را به‌جا و ضروری دانست و گفت: قبل از این در حق کودکان اتیسم کم‌لطفی می‌شد چرا که ناچار به پذیرش آنان در مرکز ذهنی بودیم و این خود موجب مشکلات فراوانی شده بود.

مهران یوسفی مکری اضافه کرد: به منظور حمایت از خانواده‌ها هزینه ایاب و ذهاب کودکان اتیسم از طرف بهزیستی پرداخت خواهد شد، همچنین تیم‌های بازرسی کماکان به نظارت خود ادامه داده و حمایت‌های خود را از این مرکز دریغ نخواهیم کرد.

در پایان دانش پژوه مسئول فنی مرکز اتیسم مهاباد در خصوص اختلال اتیسم و اهداف و فعالیت‌های مرکز به سخنرانی پرداخت.

اتیسم اختلالی عصب ـ رشدی است که در سه سال اول زندگی کودک نمایان می‌شود. مهمترین علائم آن نقص در برقراری ارتباط، مشکل در تعاملات اجتماعی، وجود الگوهای محدود و تکراری در رفتار، علائق و فعالیتها است.

مرکز آموزشی و توانبخشی اختلالات طیف اتیسم ویان مهاباد با ظرفیت 50 نفر و با مسئولیت جمال حسن‌پور دارای بخش‌های (مشاوره به خانواده، موسیقی درمانی، کار درمانی، گفتار درمانی، روانشناسی، بازی درمانی) می‌باشد که در حال حاضر 18 نفر را تحت پوشش قرار داده است.

 

 








ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد