تاريخ: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۷ خرداد ساعت ۱۲:۳۵ بازدید: 2039      نظرات: 0      کد مطلب: 8632

راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه در پی شیوع بیماری تب کریمه کنگو و لزوم رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم برای جلوگیری از مبتلا شدن به این بیماری، موارد زیر توصیه می شود. 
از خرید گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کنید.
گوشت را از قصابیهای معتبر خرید کنید زیرا این قصابی‌ها گوشت را از کشتارگاهی فراهم می کنند که دارای فرایند پیش سرد است.
گوشت تازه را 24 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و  سپس عملیات تکه کردن و مصرف را انجام دهید.
امعا و احشا (دل و جگر) تازه را به مدت 48 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف نمایید.
در هنگام خرد کردن گوشت و سایر بافتهای دام از دستکش استفاده کنید.
در موقع تماس با دام و ذبح دام از وسایل ایمنی فردی شامل کلاه، عینک، ماسک، روپوش، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده نمایید.
از دست زدن به کنه و له کردن آن خودداری کنید.
از رفت و آمد افراد غیر مسئول در کشتارگاه ها خودداری کنید.
پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام حتماٌ لباس خود را عوض کنید.
از کشتارهای غیرمجاز جلوگیری نمایید.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد