به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه در پی شیوع بیماری تب کریمه کنگو و لزوم رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم برای جلوگیری از مبتلا شدن به این بیماری، موارد زیر توصیه می شود.
از خرید گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کنید.
گوشت را از قصابیهای معتبر خرید کنید زیرا این قصابیها گوشت را از کشتارگاهی فراهم می کنند که دارای فرایند پیش سرد است.
گوشت تازه را 24 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس عملیات تکه کردن و مصرف را انجام دهید.
امعا و احشا (دل و جگر) تازه را به مدت 48 ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف نمایید.
در هنگام خرد کردن گوشت و سایر بافتهای دام از دستکش استفاده کنید.
در موقع تماس با دام و ذبح دام از وسایل ایمنی فردی شامل کلاه، عینک، ماسک، روپوش، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده نمایید.
از دست زدن به کنه و له کردن آن خودداری کنید.
از رفت و آمد افراد غیر مسئول در کشتارگاه ها خودداری کنید.
پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام حتماٌ لباس خود را عوض کنید.
از کشتارهای غیرمجاز جلوگیری نمایید.