به گزارش پایگاه خبری هاژه، روز سه شنبه ۷ خرداد ماه جلسهای با عنوان سند توسعه شهرستان مهاباد با حضور فرماندار این شهرستان، بخشداران، روسای برخی ادارات، معاونین، سازمان های مردم نهاد کشاورزی، نخبگان و کار آفرینان بخش کشاورزی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه ایرج شجاعی گفت: عزم بسیاری جدی جهت تهیه سند توسعه شهرستان مهاباد وجود دارد که پیش نویس آن نیز توسط انجمن عام المنفعه توسعه پیشگامان توسعه مکریان آماده شده است، اما لازم است نقاط ضعف و قوت این پیش نویس شناسایی شده و با در نظر تمام جوانب سندی جامع و کامل آماده گردد و هر مسوول یا سرمایه گذاری که وارد این شهر می شود سیاستها و خطی مشی خود را بر اساس سند چشم انداز توسعه شهرستان تعیین کند.
وی افزود: در این سند باید به انواع بخشهای کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری، بهداشت و درمان و... توجه شود که بناست با نخبگان و فعالان بخشهای مختلف نشستهایی برگزار شود و با توجه به اهمیت کشاورزی در شهرستان مهاباد میبایست در این سند اولویت را به بخش کشاورزی داد که در همین راستا نیز اولین دیدار امروز با نخبگان و فعالان بخش کشاورزی انجام دادهیم.
در ادامه طاهر عبدالله نژاد دبیر انجمن عام المنفعه پیشگامان توسعه و پیشرفت مکریان گفت: شورای توسعه شهرستان مهاباد طی نشستهای فراوان و با همفکری نخبگان بخشهای گوناگون جامعه پیش نویس سند چشم انداز توسعه شهرستان را به منظور بهبود شاخصهای توسعه، جبران عقب ماندگیهای گذشته و رساندن مهاباد به جایگاه واقعی در همه بخشهای توسعه تنظیم کرده است.
وی افزود: شورای توسعه شهرستان که از سال گذشته در قالب انجمن عام المنفعه پیشگامان توسعه و پیشرفت مکریان فعالیت می کند شامل هفت کمیته کشاورزی، بهداشت و درمان، اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی، عمران و گردشگری، آموزش و تحقیقات و ورزش و جوانان می باشد، هر کدام به صورت تخصصی جهت کمک به تنظیم سند فعالیت می کنند.
در ادامه پیرهبابی عضو کمیته کشاورزی شورای توسعه شهرستان به تشریح نیازهای توسعه شهرستان، اهداف کمیته و راهکارهای لازم جهت حرکت در جهت اهداف سند چشم اندازه توسعه شهرستان پرداخت.
سخنور رییس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد نیز با اشاره به برنامه مدیریت جامع تالاب کانی برازان از اعضای شورای توسعه شهرستان درخواست کرد که این برنامه را در سند توسعه مورد توجه قرار دهند.
همچنین پاتو رییس اداره منابع طبیعی شهرستان مهاباد گفت: امیداوریم در این سند به ظرفیتهای ویژه منابع طبیعی چون تولید گیاهان دارویی توجه ویژه شود، از سوی دیگر محافظت از منابع طبیعی هم در اولویت قرار گیرد چون اکنون شاهد آن هستیم که دامداران سه برابر ظرفیت مراتع شهرستان از آن بهره برداری میکنند و ادامه این روند ممکن است به منابع طبیعی آسیب بزند.
در ادامه حاضران جلسه با ارایه دیدگاه های متفاوت به گفتگو و تبادل نظر در مورد چشم انداز سند توسعه شهرستان پرداختند.