تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۸ اسفند ساعت ۹:۳۶ بازدید: 2666      نظرات: 0      کد مطلب: 10800

نمایشگاه آثار نقاشی استاد هادی ضیاءالدینی با موضوع حلبچه در سنندج برپا شد


به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، نمایشگاهی از آثار نقاشی های استاد هادی ضیاءالدینی به مناسبت بزرگداشت بمباران شیمیایی حلبچه در نگارخانه اداره ارشاد اسلامی شهر سنندج برپا شد.
هادی ضیاءالدینی در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: هر سال به مناسبت روز بمباران شیمیایی حلبچه نمایشگاهی از آثار جمعی با این موضوع برپا می شود.
وی افزود: در 3 سال گذشته بیش از 50 تابلوی هنری دیگر با موضوع حلبجه خلق شده ولی این نگارخانه گنجایش همه آثار را ندارد بنابراین تنها 34 تابلو هنری به نمایشض گذاشته شده است.
ضیاءالدینی تصریح کرد: سعی شده تنها از یک سبک برای خلق آثار استفاده نشود اما در میان سبک‎های هنری "رئالیسم اجتماعی" که بیانگر درون مایه اجتماع است بیش از همه مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: آنچه که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد ارتباط حسی و ویژگی های فرهنگی جامعه در خلق تابلوها است چراکه الهام بخش بسیاری از آثار خلق شده مردم ریشه دار و تاریخ دار کورد با فرهنگ ویژه و خاص هستند. 
ضیاءالدینی در ادامه با اشاره به تأثیر گذاری آثار هنری بر سایر هنرمندان اظهار کرد: حلبچه و تراژدی های روی داده در جامعه کوردستان آنهم در این ابعاد گسترده به بحرانی جهانی و انسانی تبدیل شده که در مجامع مختلف جهان بازتاب گسترده ای بر هنرمندان، دولت ها و مردم داشته است.
به گزارش هاژه، نمایشگاه نقاشی هادی ضیاالدینی از ۲۵ اسفند ۹۷ لغایت ۵ فروردین ۹۸ از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در گالری هنر (نگارخانه ارشاد) برپا شده است. هادی ضیاء‌الدینی هنرمند کرستانی علاوه بر نقاشی از طراحان و مجسمه‌سازان به نام کشور است و تاکنون موفق به کسب عناوین برگزیده جشنواره ‌‌دو سالانه کشور شده است.  ساخت و نصب پیکره‌های چوپان در پارک آبیدر سنندج، پیکره آزادی در میدان آزادی سنندج، پیکره دو کودک در پارک آبیدر سنندج، مولوی کرد در سنندج، کارگر، ساخت و نصب پیکره‌های استاد هژار، هیمن و محمد قاضی در مهاباد، میرعماد در شهر قزوین، لذت رهایی در میدان پارک کودک اصفهان، شیخ‌محمود برزنجه در میدان سلیمانیه عراق، مستوره اردلان و شیخ حسن علی در اربیل عراق از مهم‌ترین آثار این هنرمند کوردستانی است. 
هادی ضیا الدینی سال ١٣٣٥ در محله جور آباد سنندج و در خانواده‌ای اهل شعر و عرفان به دنیا آمد و در سال ١٣٥٦ وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. 






ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد