تاريخ: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۰ مهر ساعت ۱۱:۳۸ بازدید: 1453      نظرات: 0      کد مطلب: 2051

برگزاری نشست مدیران خدمات پرستاری جنوب استان در مهاباد

سومین نشست مدیران خدمات پرستاری جنوب استان در این شهرستان برگزار شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، این نشست با حضور 40 نفر از مدیران خدمات پرستاری و کارشناسان آموزش پرستاری شهرستان های جنوب استان (مهاباد ، سردشت ، پیرانشهر ، نقده ، اشنویه ، بوکان ، میاندوآب ، شاهیندژ ، تکاب)  در سالن مرکز بهداشت شهرستان مهاباد برگزار شد.
دکتر مرزنگ گفت:هدف همه همکاران حوزه درمان این است که بتوانیم به مردمی که به این حوزه مراجعه می نمایند خدمات درمانی ارائه دهیم و برای این مهم باید رضایت دهندگان خدمت مد نظر باشد.
وی افزود: در این راستا متاسفانه نواقص و مشکلاتی زیادی از جمله کمبود نیرو و خستگی نیروها تا مزایا جانبی که با تاخیر بیشتر از 6 ماه پرداختی وجود دارد که گاها پرسنل درمانی را از لحاظ روحی و روانی خسته می نماید و  پاسخگوی خوبی برای مردم به عنوان ارائه دهنده خدمت نمی باشند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گفت:تعامل و هماهنگی باید با سایر مجموعه های مدیریتی در بیمارستان و شبکه ها بیشتر باشد و هماهنگی با معاونت درمان و حوزه دفتر پرستاری  در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی در ادامه در خصوص اهمیت موضوع نجات جان مادران باردار خاطرنشان ساخت: یکی از شاخصهای  توسعه یافتگی هرجامعه مرگ مادران باردار می باشد لذا در هر بیمارستانی یک کارشناس رابط مادران باردار با ابلاغ انشایی معاون درمان جهت نظارت بر این امر پیشنهاد می شود.
اکبری مدیر خدمات پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: در نظر سنجی به عمل آمده از گیرندگان خدمت در خصوص نحوه ارائه خدمت همکاران پرستاری این دانشگاه در هر 17 شهرستان  استان حدود 60 درصد بوده که این میزان قابل قبول بوده و بایستی در اینده افزایش یابد.
وی افزود: در جلسه ای که با حضور مدیران خدمات پرستاری دانشگاه ها با حضور معاون درمان وزارت بهداشت و درمان در تهران برگزار شد دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در میان 31 استان رتبه سوم را در خصوص وارد نمودن اطلاعات شیفت همکاران در سامانه Ishift کسب نمود که بیش از 95 درصد برنامه کاری پرسنل درمانی در این سامانه ثبت شده بود.و ازطرف دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت متبوع تقدیر و تشکر از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به عمل آمد.
اکبری خاطرنشان ساخت: هدف ما ارتقا جایگاه پرستاری در جامعه می باشد پرستاران آن‌طور که باید جایگاهشان شناخته‌شده نیست امروز دغدغه اصلی قشر پرستارعدم شناخت جایگاه اصلی آنها در جامعه است، چرا که جامعه ما ناآگاهانه به تضعیف نقش والای پرستار پرداخته و هنوز برای رفع این مشکل فکر اساسی نشده است.
وی اظهار داشت: معاونت پرستاری وزارت متبوع موفق شد برای اولین بار در راستای تدوین برنامه علمیاتی و اهداف کمی و کیفی خود، سه هدف مهم شامل شاخص های ملی کیفیت مراقبت پرستاری، توسعه مراکز پرستاری در منزل و موضوع صلاحیت حرفه ای پرستاران را در برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار دهد.
در ادامه  این نشست توضیحاتی در خصوص شاخص اخلاق حرفه ای ، برقرار ارتباط مراکز با بیماران ، ارتقاء جایگاه و ارزش پرستاری از طریق ارتقا علمی و عملی دانش،نظارت و کنترل خدمات پرستاری ارائه شده به بیماران توسط علیزاده کارشناس مسئول واحد آموزش حوزه پرستاری دانشگاه ارائه شد.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد