به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه،جشنواره آشپزی و نمایشگاه توانمندیهای آموزش فنی و حرفه ای در گوگ تپه برگزار شد و تجهیز و راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای گوگ تپه یک همت جمعی و کار گروهی بود که بدون تحمیل بار مالی به سازمان تحقق یافت
در حاشیه برگزاری جشنواره آشپزی و نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای که به مناسبت ایام الله دهه فجر و با حضور امام جمعه، شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی مدیران سطح شهرستان و عده ای از اهالی شهر گوگتپه در محل مرکز مهارت آموزی این شهر برگزار شد، محمدسلیم عباسی؛ رئیس مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای مهاباد ضمن تقدیر از تلاشهای شهردار و اعضای شورای شهر گوگ تپه که با کمک به بازسازی مرکز موجبات استفاده بخش بزرگی از بانوان بی کار و جویای کار گوگ تپه را از این مکان فراهم کردند، همدلی و همیاری را عامل اصلی آغاز به کار مرکز آموزش فنی و حرفه ای در دوران محدودیت و تنگناهای اعتباری سازمان دانست و افزود: این مرکز در حقیقت تراوش اندیشه مهران آموزی از ذهن های روشن و زیبا به اهالی شهر گوگ تپه است.
عباسی افزود: به فاصله چند ماه از آغاز فعالیت های مرکز گوگ تپه برگزاری نمایشگاه توانمندی کارآموزان فنی و حرفه ای، نشان از ظرفیت آموزشهای مهارتی دارد که خوشبختانه در مسیر اشتغال قرار گرفته اند،عباسی در خصوص برنامه های آینده مرکز گوگ تپه نیز قول راه اندازی کارگاه «توسعه خدمات کشاورزی» را در آینده نزدیک داد.
ماموستا علی ربانی امام جمعه شهر گوگ تپه نیز ضمن تقدیر از تلاش همه فعالین و خیرخواهان عرصه مهارت که بانی این امر خیر بودند، مهارت آموزی را از ضروریات جامعه امروز و بلاخص جوانان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که آموزش فنی و حرفه ای در آینده نزدیک به پایگاه قدرتمند تربیت کارآفرینی گوگ تپه تبدیل شود، ماموستا ربانی، محصولات نمایشگاه توانمندی را نشان از کیفیت آموزشهای مهارتی دانست و خواستار توجه بیشتر مسئولان و توسعه آموزشهای مهارتی به منظور مقابله راهبردی با معضل بی کاری شد.
احمد پورمحمداقدم، شهردار شهر گوگ تپه نیز ضمن تشکر از فعالیت های سازمان و مربیان فعال در این عرصه از تقبل هزینه اهدای جوایز به برگزیدگان جشنواره آشپزی خبر داد، پورمحمداقدم در راستای توسعه مرکز آموزش فنی و حرفه ای گوگ تپه، قول داد: که در آینده نیز شاهد استمرار مساعدت های شهرداری به این مرکز خواهیم بود.
در پایان بازدید حاضرین از این نمایشگاه و پس از اعلام نظر هیئت داوران جشنواره آشپزی، به تعداد چهار نفر از خانم هایی که غذا و دسر آنها بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند، به رسم یادبود جوایز و لوح تقدیر اهداء شد.