تاريخ: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي ساعت ۱۹:۲۰ | بازدید: 1884 نظرات: 0 کد مطلب: 10511 |
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، مدیر آموزش و پرورش مهاباد با پراهمیت خواندن نقش خیرین در آموزش و پرورش از ساخت 37 مدرسه در مهاباد خبر داد.
کامبیز شاوله در جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: خوشبختانه تلاش زیادی از سوی خیران و مسئولان برای ارتقای شاخصهای آموزش و پرورش در مهاباد صورت گرفته و امسال 37 مدرسه و 1سالن ورزشی در دست احداث است که برخی از آنها در دهه فجر افتتاح میشوند.
وی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در توسعه فضاهای آموزشی افزود: بدون خیرین آموزشی وجود نخواهد داشت.
مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان مهاباد در ادامه از تأسیس 51 مدرسه از ابتدای تأسیس این مجمع خبر داد و گفت: 25 مورد زمین اهدایی و کمکهای مالی و اجناسی در طول این مدت برای توسعه فضاهای آموزش و پرورش اهدا شده است.
ناصر حاجی سعیدی افزود: مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان مهاباد از زمان برگزاری جشنواره 19 تا جشنواره بیستم تعهد احداث 15 ساختمان مدرسه و اهدای 6 زمین را برعهده گرفته است که در مجموع 25 تعهد 2 مورد آن بدلیل مسائل فنی اجرا نشده و مابقی درحال احداث هستند.
وی تصریح کرد: یکی از خیرین مدرسه ساز پاداش بازنشستگی خود را برای توسعه فضای آموزشی و دو نفر از خیران دیه فرزندانشان را به این امر اهدا کرده اند جای بسی تقدیر و تشکر است.
امام جمعه مهاباد نیز در ادامه ضمن تقدیر از عملکرد خیرین مدرسهساز شهرستان اظهار کرد: فعالیت خیرین در حوزه آموزش و پرورش به مراتب از سایر حوزهها یهتر است.
ماموستا عبدالسلام امامی افزود: نتایج مثبت سرمایهگذاری دولت در بخش آموزش و پرورش در جامعه بسرعت خود را نشان میدهد. تعیین 1 معلم و سرمایه گذاری برای تحصیل 1 دانش آموز در یکی از روستاهای محروم مهاباد بزرگترین افتخار این اداره است که در نوع خود بینظیر است.
امامی با اشاره به برخی موانع تحصیل دختران در شهرستان اظهار کرد: نبوغ فکری، علمی و سخنوری حضرت زینب (س) نوه پیامبر اکرم ناشی از حمایت و تأکید ایشان به امر آموزش دختران است که باید به الگویی برای سایر خانوادهها تبدیل شود که از آموزش دختران خود بنا به فرمودههای پیامبر حمایت کنند.
در ادامه معاون پرورشی و ورزشی آموزش و پرورش مهاباد با ارائه گزارشی از وضعیت مرکز روانشناختی دانشآموزان سطح شهرستان اظهار کرد: حوزه معاونت پروروشی در بخشهای مختلف قرآنی، بهداشت و سلامت، تربیت بدنی و فعالیتهای دانش آموزی فعالیت میکند.
احمد رحمانی در خصوص ارائه فعالیتهای مرکز روانشناختی این معاونت اظهار کرد: 6 کارشناس ارشد مجرب در این مرکز فعالیت میکنند و در طول سال بصورت مستمر پایشهای روانشناختی و غربالگری از مقاطع مختلف تحصیلی صورت میگیرد.
رحمانی افزود: در 3 ماهه گذشته دهها جلسه و کارگاه جهت آموزش بهداشت، کنکور، بهداشت روان،اعتیاد و آسیبهای اجتماعی برای 38 مدرسه که غربالگری در آنها صورت گرفته برگزار شده و حدود 271 جلسه راهنمایی و مشاوره برای 100 دانشآموز دختر و پسر در مقاطع ابتدایی برگزار گردیده است.
معاون پرورشی آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: برای مقاطع متوسطه اول نیز 118 جلسه مشاوره و راهنمایی برای 41 نفر مراجعه کننده صورت گرفته و برای متوسطه دوم نیز 175 جلسه برای 72 نفر برگزار شده است.
رحمانی اضافه کرد: مجموع جلسات راهنمایی و مشاوره این مرکز در سه ماهه گذشته به 617 جلسه برای 247 مراجعه کننده تشکیل شده است. در طرح غربالگری کودکان ابتدایی نیز 253 مورد پرخاشگری، 111 مورد اختلالات استرس، 92 مورد مشکلات یادگیری، ناسازگاری والدین 92 مورد، فقر اقتصادی 73 مورد، دانش آموزان دارای والدین زندانی 68 مورد، ازدواج مجدد والدین 57مورد، عدم اعتماد به نفس 50 مورد، پیش فعالی 44 مورد و دانش آموزان خانوادههای طلاق 295 مورد شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: ناسازگاری با مدرسه، اضطراب و عدم آشنایی والدین با اصول فرزند پروری در دوره ابتدایی بیشترین موارد را به خود اختصاص میدهند و در دوره اول متوسطه اول مشکلات دوره بلوغ و در دوره دوم متوسطه برنامه ریزی برای کنکور و بی انضباطی در رعایت مقررات مدرسه بیشترین موارد شناسایی شده در طرح غربالگری این مرکز را به خود اختصاص میدهند.
|