تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۳ آذر ساعت ۲۲:۳۹ | بازدید: 2849 نظرات: 2 کد مطلب: 10348 |
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، شهردار مهاباد به همراه کارشناس امور مالی این سازمان ریز و درشت درآمدهای دوره پنجم را تشریح کردند.
کامران علیزادهآذر در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: مجموع درآمد شهرداری مهاباد از ابتدای فروردین سالجاری تا پایان مهرماه به رقم 22 میلیارد 400 میلیون تومان می رسد که مبلغ 4 میلیارد و 400 میلیون تومان آن غیر نقدی بوده است.
وی افزود: مجموع درآمد شهرداری مهاباد از ابتدای شهریورماه سال گذشته تا پایان سال نیز 26 میلیارد و 199 میلیون تومان بوده و نزدیک به 6 میلیارد آن را درآمد غیر نقدی و بیش از 20 میلیارد دیگر آن بصورت درآمد نقدی کسب شده است.
علیزاده آذر تصریح کرد: 77 درصد درآمد هفت ماهه امسال و 79 درصد درآمد هفت ماهه سال گذشته صرف هزینههای ضروری و حقوق شده است.
شهردار مهاباد در ادامه از پرداخت نزدیک به 3 میلیارد تومان بدهی به اداره مالیات شهرستان خبر داد و گفت: از مجموع 3 میلیارد 100 میلیون تومان بدهی مالیاتی شهرداری بخش بزرگی از آن پرداخت شده و درحال حاضر 336 میلیون تومان بدهی تکلیفی باقی مانده که 86 میلیون آن شامل بخشودگی جریمه مالیاتی می شود.
وی در ادامه اظهار کرد: شهرداری مهاباد نزدیک به 15 میلیارد تومان به سازمان بیمه تأمین اجتماعی بدهکار است که نیمی از آن مربوط به جریمه بوده و نزدیک به 8 میلیارد آن بصورت بدهی خالص است.
کامران علیزادهآذر افزود: از ابتدای شهریورماه سال گذشته تا آخر مهرماه سالجاری، شهرداری مهاباد 11 میلیارد و 400 میلیون تومان حقوق معوقه به پرسنل و کارکنان بدهکار است. هزینه پرداخت حقوق هر ماه برای شهرداری 2 میلیارد و 400 میلیون تومان است.
وی تصریح کرد: اقدامات زیادی برای کاهش هزینهها و ساماندهی سیستم اداری در شهرداری از آغاز دوره پنجم صورت گرفته است و میتوان به کسر 10 هزار ساعت اضافه کاری ماهیانه و کاهش هزینه 1 میلیارد و 500 میلیون تومانی در بخش فضای سبز اشاره کرد.
شهردار مهاباد در ادامه اظهار کرد: متأسفانه شهرداری مهاباد جزو شهرداریهای اول استان از نظر نیروی مازاد است و درآمد پایدار شهرداری بسیار پایین است. همچنین با وجود مازاد نیرو این سازمان همواره با اضافه کاری بسیار زیاد روبرو بوده است.
علیزاده آذر افزود: شهرداریهای موفق و یا بدون بدهی بحران های مالی را در گذشته تجربه کرده اند ولی شهرداری مهاباد در زمان بالا بودن درآمد، برنامه ریزی و یا استراتژی مخصوصی برای زمان کاهش درآمد طراحی و تدوین نکرده است.