تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر ساعت ۲۰:۳ بازدید: 2462      نظرات: 4      کد مطلب: 10147
جوابیه سامانه درخواست خودروی ماکسیم به پلمپ شعبه مهاباد

برای اشتغالزایی آمده‌ایم نه بیکاری


سامانه‌ی درخواست خودروی ماکسیم، فعالیت خود را در ایران با دریافت تمام مجوزهای لازم قانونی ازجمله: پروانه کسب از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی زیرنظر اتاق اصناف و تاییدیه اماکن از پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، شروع کرده است. شایان ذکر است که این سامانه همواره بر روند قانونی امور تاکید داشته است.

بنابر گزارش روابط عمومی ماکسیم، سامانه درخواست خودرو ماکسیم پیش از آغاز فعالیت، با استناد به ماده 87 قانون نظام صنفی و آیین‌نامه مربوط به این ماده، از اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی در تهران مجوز کشوری را اخذ کرده است. براساس این مجوز و همچنین تأیید مرکز اصناف و بازرگانان ایران، فعالیت ماکسیم در تمام شهرهای ایران مجاز بوده و نیاز به اخذ هیچ مجوز جداگانه‌ای ندارد. لازم به ذکر است که سامانه درخواست خودروی ماکسیم، تاییدیه اماکن را نیز از پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجای تمام شهرهای تحت فعالیت، ازجمله شهر مهاباد اخذ کرده است.

ماحصل حضور یک‌ساله ماکسیم در شهرهای مختلف ایران، ارائه خدمات به‌صرفه و متمایز به مسافران، افزایش درآمد رانندگان، ارائه خدمات نوین حمل‌ونقل شهری به صاحبان مشاغل فعال در این حوزه و ایجاد اشتغال در بیش از 50 شهر ایران بوده است. با این وجود، به‌نظر می‌رسد سعی در نادیده‌گرفتن دستاوردهای این سامانه شده و به بهانه‌های مختلف نظیر نداشتن مجوز، اقدام به پلمپ دفتر ماکسیم در شهر مهاباد شده است.
سرویس درخواست خودروی ماکسیم به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات نوین حمل‌ونقل شهری، آمادگی خود را درجهت همکاری با مؤسسات اتومبیل کرایه و سایر شرکت‌های حمل‌ونقل شهرستان «مهاباد» اعلام می‌کند. هم‌اکنون این سامانه در بسیاری از شهرهای تحت فعالیت، همکاری خود را با مؤسسات اتومبیل کرایه و سایر شرکت‌های حمل‌ونقل آغاز کرده و برنامه‌ریزی‌های بلندمدتی را برای این بخش از فعالیت خود درنظر گرفته است.
ماکسیم، ضمن اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح قانونی ازجمله: مجوز فعالیت از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، مجوز سازمان تنظیم مقررات رادیویی، پروانه کسب از اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، ثبت اطلاعات نرم‌افزار مربوطه در وزارت ارشاد، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی، فعالیت خود را با رعایت قوانین حاکم بر نظام صنفی، جرایم رایانه‌ای و تجارت الکترونیکی آغاز و همواره تلاش کرده‌ است که با رعایت حسن نیت، با نهادهای قانونی موجود ازجمله پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) و اداره اماکن نیروی انتظامی همکاری‌های لازم را انجام دهد.
بی‌شک مانع‌تراشی در مسیر فعالیت سامانه‌های درخواست خودرو، علاوه بر پایمال‌کردن حق قانونی این سامانه‌ها، مانع امکان استفاده‌ی مردم از این خدمات، مانع امکان همکاری رانندگان با ماکسیم، مانع درآمدزایی و همچنین مانع ورود سرمایه به شهرهای مقصد می‌شود. شایان ذکر است که آسیب‌های ناشی از این موانع بیش از هر کس، گریبان‌گیر شهروندان آن شهر خواهد شد.
هم‌اکنون کارشناسان حقوقی سامانه درخواست خودرو ماکسیم، درحال تلاش برای حل‌وفصل این مسئله و انجام مراحل فک پلمپ دفتر این سرویس در مهاباد بوده و به‌زودی این سامانه فعالیت رو به رشد خود را در این شهر از سر خواهد گرفت.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

1
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۳۹۷/۷/۱۸
هیچ کس نمیتوانت جلوه تکنولوژی را بگیرد
1
0
پاسخ به این اظهارنظر

منصور ۱۳۹۷/۷/۱۷
اگر قرار بر این باشد که تاکسی ماکسیم یا همان تاکسی اینترنتی فعالیت داشته باشند. از بین خودمان یعنی رانندگان تاکسی شهری مهاباد اعم از تاکسی تلفنی یا گردشی که امنیت بیشتری برای عزیزان دارد و هم اینکه دارای مجوز از سازمان حمل و نقل و کارت صلاحیت تاکسیرانی میباشد. انتخاب میکنیم. ما خودمان داوطلب زیاد داریم برای خدمات رسانی.
0
2
پاسخ به این اظهارنظر

منصور ۱۳۹۷/۷/۱۷
این شرکت ماکسیم کاملا غیر قانونی بوده و با هر گونه فعالیتی را از سوی ماکسیم بشدت برخورد می‌کنیم. به گفته خودشان به اسم اشتغالزایی مانع کسب و کار و پایمال کردن حق قانونی تاکسی‌های سه گانه شهری که تنها منبع درآمدشان از همین تاکسی‌ها هست ظلم میشه. این در صورتیه که رانندگان ماکسیم به عنوان شغل دوم و عدم کارت صلاحیت از سوی سازمان حمل و نقل.و نداشتن مجوز و از همه مهمتر نداشتن اعتماد و امنیت می‌خواهند فعالت داشته باشند. ما تاکسی‌های سه گانه بشدت با آن مخالفت میکنیم چون نمی‌خواهیم کسی حق و حقوق ما را پایمال کنه.
0
2
پاسخ به این اظهارنظر

فتاح گرمیانی ۱۳۹۷/۷/۱۷
عالی مادرمهابادتاکسی تلفنی نداریم چندساله است شهرداری و حمل ونقل شهری نتوانسته ناخواسته معضل تاکسی تلفنی راحل کند همه شده انددورگرداگرتاکسی زرد است تلفنی درشهرچکارمیکندفقط منافعش را صاحب امتیازمیبره و حتی شهرداری هم کلاغ سرش رفته است روزانه ازهرتاکسی تلفنی ۱۰۰۰۰هزارتومان میگیرند۱۳دستگاه
ماهیانه ۳۹۰۰۰۰۰سه میلون ونهصدهزارتومان هراژانس میگیرد
درهایشان همیشه بسته است درصورتیکه شهرداری ماهیانه ازهرتاکسی در ماه از تاکسی تلفنی بگیردودراژانسهاراپلمپ وانهاراددماکسیم ادغام نماید

نظر خود را براي ما ارسال كنيد