تاريخ: ۱۳۹۷ شنبه ۳۰ تير ساعت ۲۳:۱۵ بازدید: 1683      نظرات: 2      کد مطلب: 9839

وضعیت سگ های بلاصاحب در شورای شهر مهاباد بررسی شد


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، روز چهارشنبه مورخه ۲۷ تیرماه با دعوت شورای شهر مهاباد جمعی از فعالین حقوق حیوانات در محل جلسات شورای شهر گردهم آمده و به بحث و تبادل نظر در  خصوص مشکلات ناشی از حضور سگ های بلاصاحب در سطح شهر پرداختند. 
ابراهیم کریمی سخنگوی شورای شهر اظهار داشت:جلسه مذکور در پی درخواستهای مکرر شهروندان مبنی بر خطرات و عواقب مواجهه با سگهای بلاصاحب در تهدید بهداشت عمومی و نیز محدودیتها و مخاطراتی که وضعیت فعلی برای آسایش شهروندان مهابادی بوجود آورده است، تشکیل گردید.
در این جلسه پس از استماع نظر حاضرین، با جمع بندی و پیشنهاد شورای شهر مقرر گردید کلیه هزینه های زنده گیری، عقیم کردن، تامین سرپناه و نگهداری سگ ها توسط شهرداری مهاباد تامین شود، در این راستا علاقمندان و فعالین حقوق حیوانات می توانند امور مذکور را از طریق عقد قرارداد (بعنوان پیمانکار محلی یا شرکت ثبت شده) با شهرداری مهاباد بصورت پیمانی اجرا نمایند.
مهندس کریمی افزود: مقرر گردید تمامی امور و مراحل یادشده تحت نظارت شورای شهر و شهرداری مهاباد به انجام برسد.
وی در ادامه از تمامی متخصصین امر که تمایل به همکاری دارند دعوت نمود تا درخواست کتبی خود را به واحد پسماند شهرداری تحویل نمایند.


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۳۹۷/۴/۳۱
به نظر من به حقوق کارمندشهرداری رسیدگی بشه بهتره از سگهای ولگرد .درضمن آیا ارزش سگهای ولگرد از بچه کارمندشهرداری بیشتره که به اونها توجه میشه
گلاره ۱۳۹۷/۴/۳۱
تا زمانی که افراد این گونه تنگ نظر بیندیشند تکلیف این جامعه معلوملحال مشخص است جامعه که انسانهایش این چنین بیندیشند که سگها ولگردند و آدمیان برتر روز به روز در ورته جهل و نادانی فرو خواهد رفت مگر حیوانات حق زندگی ندارند و مهمتر از همه اینکه بی سرپناهی و گرفتن حق حیاتشان از خود خواهی انسانهایی چون شما گرفته شده خودپرستها . یعنی حتی خوردن تکه ی نان که بچه های جنابعالی کارمند دور میندازنش از دیدگان شما گناه است که به این موجودات بی گناه داده شود متاسفم برای این طرز تفکر
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

سیدحسن سیدهادی ۱۳۹۷/۴/۳۱

اللّهَ فی عِبادِهِ وَ بِلادِهِ فَاِنَّکُمْ مَسْؤُولُونَ حَتّی عَنِ الْبِقاعِ وَ الْبَهائِمِ، اَطیعُوا اللّهَ وَ لا تَعْصَوْهُ»



درباره بندگان و بلاد و شهرها از خداوند بترسید، (مبادا بر کسی ستم کنید و به ویرانی و تبه کاری زمین در بلاد و شهرها اقدام کنید) همه شما مسؤل هستید و مورد پرسش قرار می گیرید، حتی درباره زمینها و چهارپایان (که به چه دلیل مزارع و جنگلها را از بین بردید، شهرها و خانه ها را ویران نمودید، و حیوانات زبان بسته را مورد اذیت و آزار قرار دادید»







هوا سرده و برف می باره. تنها در خیابان زیر بالکنی پناه گرفته، سرش را در شکمش فرو کرده تا کمتر احساس سرما بکند. شما چه می کنید؟
بطری ها و کیسه های پلاستیک رها شده در دریا، جنگل، ساحل را می بینید. تا بحال فکر کرده اید بخاطر این پسماندها، سالانه چه تعداد از حیوانات جان خود را از دست می دهند؟ تا بحال در چشم حیوانات خیره شده ای یا آنها را به تماشا نشسته ای؟ اگر به چشم حیوانات، به نگاه آنها دقت کرده باشی آنها را صرفا حیوان نمی بینی یک موجود زنده می بینی، یک دوست می بینی و یک روح را حس می کنی.

حیوانات روی زمین زباله نمی ریزند و زمین را آلوده نمی کنند. پس بیایید از حیوانات یاد بگیریم.
مهربانی با حیوانات
در سبک زندگی اسلامی ایرانی، افراد خود را نماینده و خلیفه خدا روی زمین می دانند و موظف می دانند که مراقب سایر مخلوقات خدا باشند خواه گیاه یا حیوان. دين اسلام، مهربان ترين و اخلاقمند ترين دين نسبت به حيوانات است و براي رعايت حقوق آنها، قوانيني را وضع کرده است. در اسلام توجه به حیوانات تا حدی اهمیت دارد که حضرت رسول در حدیثی، می فرمایند: اگر گربه ای از گرسنگی در خانه کسی بمیرد آن شخص به جهنم خواهد رفت. یا در حدیثی می فرمایند اگر کسی تشنگی سگی را که در کنار چاه آبی منتظر است، رفع کند گناهانش بخشیده خواهند شد. اینجاست که اهمیت مهربانی و حمایت از حیوانات معلوم می شود. رسول‌الله شخصاً با پیراهن خود صورت اسبش را پاک می کرد و می فرمود: دادن حتی دانه ای گندم به اسب عملی خیر است. ایشان مسلمانان را از دور کردن حیوانی از مادرش یا سوزاندن لانه مورچگان منع کرده اند. همچنین روایت است یکی از بزرگترین دانشمندان اسلامی بعد از مرگش توسط خداوند تمامی گناهانش بخشیده شد صرفا به این دلیل که گربه ای را در خیابان های بغداد از شدت سرما نجات داده بود. در اسلام، کشتن یا شکار حیوان برای تفریح حرام و از گناهان کبیره محسوب می شود. حضرت علی می فرمایند: خدا لعنت کننده کسی است که حیوانات را لعنت می کند و هر چه را که برای خود دوست داشته باشیم باید برای دیگر افراد و جانداران نیز دوست بداریم.

بله، محبت به همه موجودات زنده، شریف ترین ویژگی یک انسان است. هیچ موجودی نسبت به موجودی دیگر برتری ندارد. همه مخلوقات خدا حق زیستن دارند چه انسان، چه حیوان. به قول مارگارت اتوود «بعضی حیوانات خلق شده اند تا به دیگران کمک کنند اما نمی دانم دیگران برای چه خلق شده اند». عمادنوئل کانت نیز می گوید: اگر انسان نخواهد احساسات انسانی خود را خفه کند باید نسبت به حیوانات مهربان باشد. زیرا آن که نسبت به حیوانات بی تفاوت و بی رحم باشد در مراوداتش با انسان ها هم سخت دل خواهد شد. بله ما می توانیم فرهنگ یه جامعه را ، قلب یک انسان را با چگونگی برخورد او با حیوانات بسنجیم.

حال با هدف کاهش پسماند چطور می توانیم با حیوانات مهربان باشیم:

زندگی سبز بی تفاوت نباشیم. به دیگران مهربانی و کمک به حیوانات را امر به معروف کنیم و مانع آزار رساندن به آن ها شویم.

زندگی سبز غذا دادن به حیوانات را از سنین پایین به کودکان بیاموزیم این آموزش حیاتی است و به آنها یاد می دهد که ارتباط سالمی با محیط فراد خود و دیگران داشته باشند یاد می دهد بخشنده باشند و از روزی رساندن به دیگران لذت ببرند.

زندگی سبز با استفاده از بطری ها و ظروف دور ریز برای پرندگان ظرف غذا درست کنیم و این ظرف بازیافتی را کنار پنجره، یا آویزان بر درخت یا در محل عبور حیوانات قرار دهیم. مطمئن باشید این کار که مهربانی با مخلوق خداست خیر و برکت زیادی را در زندگی برای شما به همراه خواهد داشت و این عمل عین ثواب است و برکت سفره ما را بیشتر می کند.

زندگی سبز در زمستان، در روزهای سرد و بارانی یا یخ بندان که نه دانه ای هست و نه غذایی، به یاد حیوانات باشیم. آن ها گرسنه اند، بی زبان و بی پناهند. با آن ها مهربان باشیم. آن ها چشم انتظار دستان پر مهر شما هستند. ته مانده غذاها و خرده های نان را کنار باغچه یا در طبیعت یا روی روزنامه کنار مخزن بگذاریم. البته نان ها نباید کپک زده باشد چون حیوان را به کشتن می دهد.نسبت به گرسنگی حیوانات نگران و از سیر شدن آن ها لذت ببریم. حیوانات هم رنج و درد و سرما

سیدحسن سیدهادی, [۱۷.۰۷.۱۸]
را می فهمند. اگر ساده بگذریم می میرند. در زمستان اگر سگ ها 17 ساعت غذا نخورند و گربه ها 6 ساعت غذا نخورند توان خود را از دست می دهند یخ می زنند و می میرند.

زندگی سبز اندازه دانه ریختن برای پرنده ها زیباست و حس عمیق و خوبی به آدم می دهد حیوانات باهوش هستند وقدر دان. آن ها به عنوان تشکر دم تکان می دهند.آن ها این خوبی شما را حس می کنند.

زندگی سبز به کودکان آموزش دهیم بجای سنگ زدن، با حیوانات مهربان باشند و به آن ها احترام بگذارند و برای آن ها غذا بریزند.

زندگی سبز به حیوانات خیابانی، نگاه زباله ای نداشته باشیم.

زندگی سبز سطل زباله مان پر از خرده غذاست. خرده برنج، تکه های ریزنان، پوست میوه ها، استخوان ها می تواند خوراک خوبی برای حیوانات باشد.

زندگی سبز با جعبه مقوایی نان شیرینی، بطری های دور ریز یا هر چیز دیگر برای پرندگان لانه درست کنیم.

زندگی سبز به ساحل که می روید نظافت را رعایت کنیم و حتی الامکان بخاطر جان حیوانات، بطری داخل آب و سایر پسماند ها را داخل آب یا کنار ساحل نیاز نیدازیم.

زندگی سبز می توانید به شکرانه خدا، ثواب و پر خیر وبرکت شدن زندگی مان، اقدام به جمع آوری پسماندها از ساحل و جنگل کنیم.

زندگی سبز حتی اگر حیوانات بی زبان به ما نیاز نداشته باشند اما ما به عشق ورزیدن به این موجودات پاک و معصوم محتاجیم. به شنیدن صدای زیبای آن ها نیازمندیم. با قطع درختان، آشیانه آن ها را از بین نبریم.

زندگی سبز اگر به جنگل و یا مناطق خارج از محدوده شهری می روید یادتان باشد شما میهمان هستید و حیوانات صاحب خانه، پس در حفظ محیط زندگی آن ها دقت کنیم وآنجا را با زباله آلوده نکینم.

زندگی سبز می خواهید به پارک بروید خب می توانید همراه خود خرده های نان وباقیمانده غذا را برای حیوانات به پارک ببرید.

زندگی سبز غذا دادن به حیوانات را از سنین پایین به کودکان بیاموزیم این آموزش حیاتی است و به آن ها یاد می دهد که ارتباط سالمی با محیط فراد خود و دیگران داشته باشند. یاد می دهد بخشنده باشند و از روزی رساندن به دیگران لذت ببرند.

زندگی سبز گیاهان و حیوانات نیز مانند ما حق زندگی دارند پس در روز طبیعت، پاسبان طبیعت و ساکنان آن باشیم.

نظر خود را براي ما ارسال كنيد