تاريخ: ۱۳۹۷ شنبه ۳۰ تير ساعت ۱۴:۵۷ بازدید: 1776      نظرات: 0      کد مطلب: 9837
در دانشگاه استنفورد انجام شد

ساخت باتری با فلز مایع


پژوهشگران "دانشگاه استنفورد"، برای ذخیره بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر، باتری‌هایی از جنس فلز مایع ابداع کرده‌اند.

به گزارش هاژە و به نقل از گیزمگ، پژوهشگران "دانشگاه استنفورد"(Stanford University)، باتری جدیدی مرکب از فلزات مایع ابداع کرده‌اند که ظرفیت بالایی برای ذخیره انرژی منابع تجدیدپذیر مانند باد و خورشید دارد.

این باتری که نوعی "باتری آبی" محسوب می‌شود، با ترکیبی از فلزات گوناگون تولید شده که در دمای اتاق مایع می‌ماند. برای جداسازی قطب‌ها از یکدیگر، غشای خاصی از جنس سرامیک مورد استفاده قرار گرفته است.

مواد شیمیایی مورد استفاده در باتری‌ها معمولا پرهزینه و سمی هستند. پژوهشگران دانشگاه استنفورد برای غلبه بر چنین مشکلاتی، این باتری را با استفاده ار ترکیباتی منحصربه‌فرد ابداع کردند. از جمله مواد شیمیایی به کار رفته در این باتری، می‌توان به سدیم و پتاسیم اشاره کرد.

 این باتری که قابلیت شارژ مجدد دارد، می‌تواند حجم زیادی از انرژی منابعی مانند توربین‌های بادی یا صفحات خورشیدی را ذخیره کند. این باتری‌ها را می‌توان در تامین برق سریع و ایمن برای استفاده خانگی و صنعتی به کار برد.

این باتری جدید، علاوه بر کم‌هزینه بودن، به سادگی تولید می‌شود و می‌توان از آن در ذخیره انرژی برای ساعت‌های طولانی استفاده کرد.

 "آنتونیو باکلیگ"(Antonio Baclig)، از نویسندگان این پژوهش گفت: فناوری به کار رفته در تولید باتری‌های جدید، پیامدهای مثبت  گوناگونی در هزینه، کارآمد بودن، اندازه، طول عمر و امنیت این ابزار دارد. ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی در این باتری، حداقل 10 برابر بیش از نمونه‌های مشابه است.

پژوهشگران قصد دارند برای بهبود طراحی باتری، در آینده بر ضخامت لایه‌ها و استفاده از مایع ضدآب در قطب مثبت آن تمرکز کنند.

این پژوهش، در مجله " Joule" به چاپ رسید.

ایسنا




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد