تشکلهای مردمی در هر ملتی نماد توسعه یافتگی آن جامعه است؛ در ایران فعالان و فرهیختگان اجتماعی به عنوان بازوان توانمند دولت یکی از مصادیق عینی توسعه و مشارکتهای مردمی در کشور هستند که با بسترسازی و ایجاد شرایط ساختاری مناسب در قالب سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای اجتماعی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد فعالیت میکنند.
شعار جهانی مبارزه با مواد مخدر که میگوید "خوب گوش کن"؛ گوش کردن به سخنان کودکان و نوجوانان گام نخست در کمک به رشد سالم و ایمن آنها است.
ما جامعه فرهیختگان، هنرمندان، نخبگان، پیشکسوتان و مدیران و همچنین اعضای سازمانهای مردم نهادمهاباد به عنوان سفیران اجتماعی در راستای ارتقای سطح مشارکتهای مردمی با رویکرد پیشگیری و حمایت اجتماعی در جهت صیانت از کیان خانواده و ایران اسلامی گام برداشته و بهبود وضعیت اجتماعی را جزء اعتقادات خود میدانیم.
ما فعالان اجتماعی، خیرین، دست اندرکاران اجتماعی فعال در حوزه توسعه مشارکتهای مردمی به منظور کنترل و کاهش تقاضای موادمخدر و روانگردانها با پوشش فراگیر در جامعه با تأکید بر سرمایه اجتماعی و ارتقای سطح مشارکت گرایی به تناسب تفاوتهای بومی و نیازهای محلی عزم خویش را در طراحی، اجرا و همایش برنامه جامع مبارزه با اعتیاد، همگام با سیاستهای وابسته و استراتژیکهای کلان ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام میکنیم.
ما گروههای فعال تشکلهای اجتماعی که از مسئولان و دست اندرکاران مبارزه با موادمخدر اعم از دولتی و غیردولتی و به ویژه دستگاههای تخصصی و عضو ستاد مبارزه با موادمخدر تقاضا داریم با حمایت و پشتیبانی همه جانبه از فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد به گسترش فضای اعتماد و تعامل و همچنین همدلی در امر اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد و با واسطه امور پیشگیری، درمان و حمایتهای اجتماعی و تسهیل در امر مجوز موجبات ارتقای کمی و کیفی را فراهم آورد.
سازمانهای مردم نهاد و فعالان اجتماعی در راه مبارزه فراگیر اجتماعی علیه اعتیاد در جامعه آمادهاند تا با پشتیبانی و حمایت و مشارکت مسئولان فعال در حوزه تصمیمگیریها در جهت ایجاد جامعه ایمن و عاری از اعتیاد گام بردارند.
ما اعتقاد داریم که همیاری و مشارکت مردمی در جهت پیشگیری و درمان اعتیاد بسیار تأثیرگذار است.