تاريخ: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۶ تير ساعت ۱۰:۳۷ بازدید: 1226      نظرات: 0      کد مطلب: 8670

قهوه ایمنی بدن را افزایش می دهد


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه قهوه حاوی انتی اکسیدان است، گفت: این آنتی اکسیدان ها با عوامل مخرب بدن نظیر رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب افزایش ایمنی بدن در مقابل آسیب های ناشی از آن ها می شود.
 با بیان اینکه قهوه سرشار از کافئین است، اظهار داشت: کافئین محرک اعصاب مرکزی انسان محسوب می شود از این رو ثابت شده است که یک فنجان قهوه داغ به بالا بردن هوش و حواس کمک می کند و نیروی تازه ای به فرد می بخشد.
وی افزود: مصرف مناسب و به اندازه کافئین موجود در قهوه، موجب بالا رفتن تمرکز و بهبود هوشیاری ذهنی بدن می شود. از این رو یکی از مهمترین خواص قهوه به شمار می آید و به همین دلیل دانش آموزان و دانشجویان بیشتر تمایل به خوردن این نوشیدنی دارند.
این کارشناس تغذیه کاهش وزن را از دیگر خواص قهوه عنوان کرد و گفت: قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، استفاده صحیح بدن از انسولین و کاهش ولع مصرف شیرینی و تنقلات تاثیر مثبتی دارند.
همدانی افزود: یکی دیگر از خواص قهوه کمک به سوزاندن چربی در بدن است؛ در واقع کافئین موجود در قهوه، به سلول های چربی بدن کمک می کند تا چربی های بدن را در جهت مصرف فعالیت های ذهنی و آموزشی بسوزانند.
وی با بیان اینکه قهوه خطر ابتلا به سرطان ها را کاهش می دهد، گفت: مطالعات زیادی نشان داده است که مصرف قهوه در مردان خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 20 درصد و در زنان خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را 25 درصد کاهش می دهد.
این کارشناس تغذیه کاهش ریسک سکته مغزی را از دیگر خواص قهوه بر شمرد و گفت: مطالعات زیادی نشان داده اند که مصرف منظم نوشیدنی قهوه خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا 25 درصد کاهش می دهد؛ در واقع برخی از شواهد حاکی از آن است که قهوه تاثیر مثبتی بر آن بخشی از مغز که تحت تاثیر بیماری پارکینسون است، می گذارد.
همدانی با بیان اینکه دیابت یکی دیگر از بیماری هایی است که مصرف قهوه خطر ابتلا به آن را ممکن است کاهش دهد، ادامه داد: در واقع کافئین موجود در قهوه افزایش حساسیت به انسولین را در بدن کاهش می دهد و موجب اختلال در تحمل گلوکز در خون می شود و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
به گفته وی افزایش سطح کافئین در خون خطر ابتلا به بیماری های اعصاب نظیر آلزایمر را کاهش می دهد و همچنین موجب کاهش زوال عقل می شود.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: کافئین موجود در قهوه موجب تحریک سیستم اعصاب مرکزی و افزایش تولید انتقال دهنده های عصبی سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین در بدن و تغییرات مثبت در خلق و خو می شود.
همدانی، کمک به شفافیت پوست، بهبود رنگ مو، از بین بردن پف زیر چشم، تقویت اعصاب بویایی و تقویت چشم را از دیگر خواص مصرف قهوه عنوان کرد.
منبع: ایرنا




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد