تاريخ: ۱۳۹۷ جمعه ۱۸ خرداد ساعت ۱۱:۲۹ بازدید: 1537      نظرات: 0      کد مطلب: 8605

هشدار به والدین در خصوص مدارس جعلی ورزشی

دکتر ابراهیم قربانی(مدرس دانشگاه)


بدون تردید کودکان سرمایه اصلی جوامع انسانی برای آینده سازی و آبادانی می باشند و تعلیم تربیت آنها موجب صحت و سلامت اجتماع خواهد شد، هر جامعه ای توانسته باشد، برنامه ای برای شکوفایی استعدادها و استفاده بهینه از آنها داشته باشد، موفق عمل نموده و البته در این بین نمی توان از نقش پررنگ نهاد خانواده گذشت و آن را نادیده گرفت، بلکه بالعکس در مرحله نخست خانواده است که می تواند زمینه شکوفایی این استعداد را فراهم آورد. این یک اصل پذیرفته شده است که اکثریت پدران و مادران نگران آینده فرزندانشان هستند و حاضرند از هر وسیله ای ممکن و عقلایی برای پیشرفت و موفقیت آنها استفاده نمایند.

بالاخره فصل تابستان که شروع می شود دغدغه بسیاری از خانواده ها نیز آغاز شده که چگونه اوقات فراغت فرزندشان را پر نمایند. در این راستا هر شخصی با توجه به شناختی که از روحیه و توانایی فرزند خود دارد سعی می کند او را در کلاس های مختلف علمی یا ورزشی ثبت نام نماید و آنچه در این بین تا حدودی بیشتر از دیگر کلاس ها به چشم می خورد کلاس های فوتبال می باشد.

بدون شک فوتبال یکی از ورزش های پرطرفدار در جهان می باشد و حال نیز که در آستانه بزرگ ترین رخداد ورزشی جهان ( جام جهانی ) هستیم به نوعی تب فوتبال در بین بسیاری از اقشار جامعه بوجود آمده که نوجوانان و جوانان نیز مستثنی از این قاعده نیستند و هستند والدینی که آرزو دارند روزی فرزندشان را با پیراهن یکی از تیم های مطرح کشور ببینند و بر همین اساس فوراً فرزندشان را در یکی از کلاسها یا مدارس فوتبال ثبت نام می نمایند و عده ی دیگری از والدین هم که علاقه چندانی به این مساله ندارند و یا فرزندشان فوتبالی نیست در کلاس های دیگر نظیر شنا یا ورزش های رزمی ثبت نام می کنند. نفس کار بسیار ارزنده و شایسته است اما در این راستا باید یک سری تدابیر پیشگیرانه که هزینه بردار نیز نمی باشد در نظر بگیریم تا خدای ناکرده فرزندان که سرمایه اصلی زندگی مان می باشند، دچار آسیب روحی، روانی و یا جسمانی نشوند.

امروزه بسیاری از آسیب های اجتماعی( نظیر اعتیاد، انحراف جنسی، فرار از خانه، مصرف مسکرات و ... ) سلامت جوامع بشری را در زمینه های مختلف تهدید می نمایند و این مساله در جامعه ما نیز کم و بیش مشاهده می گردد که همگی آنها ناشی از عدم آگاهی صحیح و یا عدم اطلاع رسانی دقیق و یا انتخاب اشتباه ما می باشد. به هر حال مساله ثبت نام در کلاس ها یک طرف قضیه و نظارت و حمایت از آنها نیز طرف دیگر می باشد. چنین فرزندانی در یک مقطع حساس از زندگانی خود قرار گرفته اند که آماده پذیرش هر نوع رفتار هیجانی و احساسی هستند که اگر مدیریت صحیح و بجا نداشته باشیم چه بسا عواقب ناگواری هم برای خانواده ها و هم برای خودشان داشته باشند. لذا ضروری است والدین عزیز ضمن شناسایی مدارس واقعی فوتبال و باشگاه های ورزشی دیگر و تحقیقات از مراجع ذیربط نظیر اداره ورزش و جوانان در مورد مربیان، سرپرستان و مدیران باشگاه و میزان دانش تخصصی آنها در مورد رشته ورزشی، بر نحوه رفت و آمد و نشست و برخاست فرزندانشان  نیز نظارت کامل داشته باشند چرا که اگر این مساله به درستی صورت نگیرد باید سال ها تاوان ضرر و زیان آن ها را بپردازند. نباید اینگونه فکر کنیم که اوقات فراغت مساوی است با بیکاری فرزندانمان. اوقات فراغت از جمله زمان های با ارزش زندگی انسان است، خیلی از اشخاص موفق امروز در همین اوقات فراغت راه موفقیت و سربلندی را کشف و دنبال کرده اند. بسیاری از نوجوانان و جوانان در همین اوقات فراغت مسیر زندگانی خویش را تعین می کنند لذا باید سعی کنیم برای پر کردن اوقات فراغت فرزندانمان از روشی هدفمند ومنظم استفاده نماییم تا مسیر انحراف را در مقابل آنها مسدود کنیم.

 




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد