تاريخ: ۱۳۹۵ شنبه ۲۰ شهريور ساعت ۱۱:۴۳ بازدید: 2157      نظرات: 0      کد مطلب: 1843

بیستون کتاب تاریخ ایران و بزرگترین کتیبه در جهان است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: مجموعه گردشگری بیستون به‌عنوان کتاب تاریخ ایران زمین و بزرگترین کتیبه در جهان است.


به گزارش هاژه به نقل از فارس، جلیل بالایی اظهار داشت: مجموعه بیستون کتاب تاریخ ایران زمین است و بنا به پژوهش‌های انجام گرفته، نشان‌هایی از زندگی انسان‌های اولیه را در این منطقه وجود دارد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه خاطر‌نشان کرد: کارگاه بین‌المللی مدیریت گردشگری پایدار محوطه میراث جهانی ایران از 17 شهریور‌ماه به مدت چهار روز در محوطه تاریخی بیستون و هتل لاله کاروان‌سرای شاه‌عباسی آغاز به کار کرده است.

این مسؤول ادامه داد: این کارگاه آموزشی به میزبانی کرمانشاه برای چندمین سال متوالی با حضور اساتید و کارشناسان مجرب در راستای آشنایی با این جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی فعالیت دارد.

به گفته بالایی، بیش از 25 نفر از مدیران پایگاه‌های ملی و جهانی به همراه مدیران و جمعی از نمایندگان دفتر فرهنگی یونسکو در این کارگاه‌ آموزشی مشارکت دارند.

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه حفظ و حراست از این گنجینه‌های ملی و بین‌المللی، شیوه‌های جذب گردشگر و معرفی بیشتر این اماکن باستانی و تاریخی استان به همراه حفظ امنیت پایدار ملی و توسعه اقتصاد مقاومتی را از سرفصل‌های اصلی این کارگاه آموزشی برشمرد.

وی گفت: قدمت این اثر تاریخی به 11 هزار سال قبل می‌رسد و همچنین در شیخی‌آباد، دینور، گنج‌ دره هرسین، گوار و... از توابع استان کرمانشاه می‌توان آثار فاخر و جاذبه‌های گردشگری بی‌شماری را مشاهده کرد.

بالایی به تلفیق تاریخی و مذهبی مردم این مناطق اشاره و بیان کرد: کتیبه بیستون در کرمانشاه به‌عنوان بزرگترین کتیبه در جهان شناخته شده است و از طرفی مجموعه طاقبستان، کاروانسراها، معماری مساجد، معبد آناهیتا و... علاوه بر جاذبه گردشگری در مسیرهای ارتباطی دروازه خراسان بزرگ، راه‌شاهی و جاده ابریشم بیانگر فرهنگ و تمدن متنوع در این مناطق تفریحی و تاریخی است.

این مسؤول به 330 کیلومتر مرز مشترک استان با کشور عراق اشاره کرد و گفت: اتصال و ارتباط با 5 کشور همسایه با صرف مدت زمان کمتر از دو ساعت به‌ویژه اقلیم کردستان و عراق، عبور کاروان‌های زیارتی عتبات عالیات از مرز استان به سمت کربلای‌معلی از پتانسیل‌ و جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه است که مزیت آن را نسب به دیگر استان‌ها بیشتر کرده است.

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: تا‌کنون بیش از 21 اثر تاریخی در کشور به ثبت یونسکو رسیده است و از اهداف مهم کشور، جذب بیش از 20 میلیون نفر گردشگر تا سال 2020 است.






ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد