تاريخ: ۱۳۹۵ جمعه ۴ تير ساعت ۱۹:۱۲ بازدید: 1238      نظرات: 0      کد مطلب: 1173

شهرداری بوکان به کجا می رود

هاژه. شورای نویسندگان


هاژه- شهر بوکان یکی از بزرگترین شهرهای استان آذربایجان غربی است . گسترش شهرنشینی و رشد جمعیت این شهر به نحوی بود که در عرض دو دهه جمعیت این شهر چندین برابر شد. اما میزان و نحوە خدمات رسانی شهری به این شهر به هیچ وجه به نسبت اندازه ی رشد جمعیت آن نبوده است و ساکنان آن همیشه از نحوه این خدمات رسانی و مسئولین شهری، عللخصوص شهرداری و شوراها ناراضی بودند.

یکی از مهمترین دلایل این عدم توسعه یافتگی، نبود ثبات مدیریتی درنهاد شهرداری این شهر است طوریکه در سه دوره ی گذشته ی شوراهای اسلامی شهر بوکان نیز این عدم ثبات دیده شد است. بسیاری از مردم بوکان امیدوار بودند که این مشکل در دوره ی چهارم شورای اسلامی شهر بوکان حل و منتخبان این دوره، فضای آرام و با ثباتی را برای بدنه ی شهرداری بوکان فراهم آورند.

اما از عزل و نصب ها در شهرداری و جناح بندی های سیاسی در شورای شهر و دخالت های مسئولین مختلف این شهر سبب شد که در این دوره ی شورای شهر بوکان هم فضای مناسبی و با ثباتی برای شهرداری فراهم نگردد و این شرایط به نحوی پیش رفت که بوکان در عرض 3 سال 3 شهردار و چندین سرپرست را بر مسند شهرداری خود ببیند.

رشید میر حسامی که بعد از سلیمان فیضی برکنار شده، سمت شهرداری بوکان را عهده دار شد در اواسط اسفند سال گذشته پیش از استیضاح از جانب شورای شهر از این سمت کناره گیری کرد تا بار دیگر عدم ثبات را در بدنه ی شورای شهر بوکان ثابت کند.

در 19اسفند پارسال، رسول معروفی سرپرست شهرداری بوکان شد و به دنبال آن شورای شهر بوکان با انتخاب ابراهیم کریمی که به "متحول کننده ی شهر مهاباد" در بوکان معروف شده بود، امیدی تازه ای را در بین شهروندان بوکانی ایجاد کرد اما عدم ابلاغ حکم شهرداری ابراهیم کریمی، روز به روز مردم این شهر را به اتفاقات پیش روی بدبین کرد تا این بدبینی در اواخر خرداد ماه به واقعیت تبدیل شد و ابراهیم کریمی از سوی دفتر امور شهری استانداری استان احراز صلاحیت نشد.

بعد از این اتفاق در روز 2 تیرماە بە صورت بسیار جالب، محمد صادق مام سیده با 8 رای موافق به سمت شهرداری بوکان منصوب شد و این حاکی از پخش و تقسیم پست های مختلف در بین اعضای شورای شهر بوکان داشت. حال با این وضعیت پرسش های زیادی برای مردم و رسانه ها و... مطرح می شود:

آیا بوکان می تواند در بین این همه تلاتم ها و عدم ثبات ها شاهد رشد و توسعه ی شهری باشد؟

آیا شهرداری بوکان می تواند در عرض یک سال و چند ماهی باقیمانده کار به خصوصی انجام دهد؟

آیا مشکلات موجود پیش روی شهرداری بوکان حل خواهد شد؟

آیا شهردار جدید می تواند اعتماد مردم را جلب کند و...

البته با وجود افرادی که سعی دارند با امر و نهی کردن به شورای شهر بوکان نظرات خود را به کرسی بنشانند هستند هیچ بعید نیست که در عرض این مدت زمان باقی مانده دوباره شاهد تغییراتی در این نهاد باشیم.

لازم به ذکر است عزل و نصب های متوالی و پی در پی و شهردار شدن دو عضو از شورای شهر بوکان باعث راه یافتن دو عضو از افراد البدل شورای شهر بوکان شد تا بارقه ای از امید را تا نفر 20 ام شورای شهر بوکان ایجاد کند!




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد