تاريخ: ۱۳۹۵ دوشنبه ۸ شهريور ساعت ۲۲:۵۹ بازدید: 3177      نظرات: 3      کد مطلب: 1756

خبری خوش برای دیابتی‌ ها


محققان دانشگاه نیاگارا در آمریکا موفق به ارایه روشی شده اند که انسولین را به صورت خوراکی در اختیار بیماران مبتلا به دیابت قرار می دهد.
به گزارش هاژه به نقل از ایرنا محیط اسیدی معده مهمترین معضل برای مصرف انسولین به صورت خوراکی است؛ چرا که باعث می شود پروتئین قبل از ورود به روده و جذب شدن توسط جریان خون، در معده ازبین برود.
محققان دانشگاه نیاگارا برای حل این معضل، ایده کپسوله کردن انسولین را مطرح کرده اند. در این روش از ذراتی به نام Cholestosome استفاده می شود که شبیه یک مخزن کوچک از جنس مولکول های چربی هستند. البته این روش با حامل های دارو از جنس چربی (لیپوزومی) متفاوت است.
مدلسازی رایانه ای نشان می دهد این محفظه ها در مقابل اسید معده کاملا مقاوم هستند و به طور کامل و دست نخورده وارد روده می شود. مرحله آخر ورود این ذرات میکروسکوپی به جریان خون و آزاد شدن هورمون انسولین است. با اندازه گیری PH مناسب و قدرت یونی در آزمایشگاه، انسولین مورد نیاز با حداکثر ماندگاری وارد بدن می شود.
این تیم تحقیقاتی در حال بهینه کردن روش موجود هستند و امیدوارند این محصول به زودی برای آزمایش های انسانی آماده شود.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

علی نادری ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
انشاالله خیلی جالب میشه خیلیهانجات پیدامیکنن
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

توحید ۱۳۹۵/۶/۲۷
االی
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

رسول محمد بیگی زاده ۱۳۹۵/۶/۹
واقعا ایده خوبی است و دیا بتیها از زدن انسولین که بایستی هر روز بزنند نجات پیدا می کنند چون واقعا عذاب اور است



نظر خود را براي ما ارسال كنيد