تاريخ: ۱۳۹۵ جمعه ۵ شهريور ساعت ۲۱:۱۲ | بازدید: 1792 نظرات: 0 کد مطلب: 1728 |
طی این بازدید سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با ابراز خرسندی از حضور هیات گردشگری کردستان عراق در جشنواره و بازدید از غذاها و غرفه های کردستان گفت: اداره کل میراث فرهنگی کردستان آماده هر گونه همکاری در زمینه های مختلف میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به ویژه در حوزه غذاهای سنتی با کردستان عراق را دارد علوی در ادامه با اشاره به فرهنگ، ایین ها و رسوم مشترک بین کردستان ایران و کردستان عراق ابراز امیدواری کرد در آینده بتوانیم برنامه های مشترکی در زمینه های مختلف به اجرا درآوریم. هیات اقلیم کردستان نیز با تمجید از حضور توانمند کردستان ایران در این جشنواره بر همکاریهای مشترک تاکید کردند.
غذاهای سه گروه راه یافته استان کردستان به مرحله پایانی جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و پس از ارزیابی غذاهای سنتی کلیه غرفه های مربوط به کردستان حاضر در جشنواره، سه گروه رستوران زیتون به سرپرستی خانم مهران یارالهی، غذا و شیرینی سنتی باران به سرپرستی خانم مهناز امجدی و رستوران طاق بستان به سرپرستی خانم سهیلا رضایی و اقای حسن حمامی که به مرحله پایانی راه یافته بودند با حضور دکتر رنجبر مدیرکل آموزش گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و دبیر جشنواره و همچنین داوران ملی جشنواره سفره سنتی، فرهنگ گردشگری مورد ارزیابی قرار گرفتند.
|