تاريخ: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ مرداد ساعت ۲۱:۱۹ | بازدید: 2166 نظرات: 3 کد مطلب: 1655 |
آخرین وضعیت شهرک صنفی کاوه و انتقال صنف های آلاینده ساز و مزاحم به این شهرک در نشست مسئولین مهاباد بررسی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، روز دوشنبه 25 مرداد ماه جلسه علنی شورای شهر با محوریت بررسی مشکلات و آخرین وضعیت شهرک صنفی کاوه مهاباد با حضور اعضای شورا، شهردار، فرمانداری، اتاق اصناف، اداره صنعت معدن و تجارت و همچنین هیئت امنا این شهرک در سالن اجلاس شورای شهر مهاباد برگزار گردید.
این جلسه که در راستای بررسی مشکلات موجود در شهرک تشکیل یافته بود در آن هر یک از نهادها و ادارات به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
مهندس کردستانی شهردار مهاباد در این جلسه از مشکلات موجود در نحوه تفکیک و واگذاری زمین های شهرک در دوره های گذشته انتقاد کرد و تعارض موجود بین هیئت امنا(151 قطعه مغازه)، شهرداری(71 قطعه) و مالکین(151 قطعه) که هر کدام دارای تعدادی قطعه زمین در این محدوده هستند را مشکل ساز دانست. وی همچنین خواستار انتقال صنف های آلاینده و مزاحم به این شهرک شد و از اتاق اصناف و هیئت امنا این زمین ها خواست که با هماهنگی شهرداری و شورا، فرمانداری نسبت به ساماندهی مناسب افراد دارای پروانه برخی از شغل های آلاینده ساز و ترافیک ساز از جمله، بنگاه های ماشین، جوشکاری ها، تیرچه و بلوکی ها و... و انتقال هر چه سریعتر آنان به محل مناسب در شهرک صنفی اقدام نمایند و افراد دارای پروانه و بدون پروانه را به شهرداری معرفی نمایند تا شخصیت حقیقی و حقوقی این افراد برای شهرداری معلوم گردد.
هیئت امنای این شهرک نیز با انتقاد از عدم تعیین تکلیف تعدادی از قطعات موجود شهرداری(71 قطعه) در این شهرک و عدم آماده سازی مناسب برای بهره برداری از مغازه های این شهرک، جهت انتقال و جابه جایی صنف های آلاینده ساز و مزاحم و همچنین بدهی های موجود شهرداری(حدود 300 میلیون تومان) به پیمانکار و عدم تسویه این مبلغ، از شهردار مهاباد خواستند که نسبت به حل و چاره اندیشی هر چه زودتر این معضل اقدام لازم را انجام دهد. نمایندگان این هیئت همچنین از تبدیل شدن این محل(شهرک صنفی کاوه) به محل مناسب برای افزایش ناهنجاری و مرکز فساد شهر هشدار دادند.
سید رئوف سیدی، رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد نیز با بیان اینکه در زمان شورا دوره چهارم و شهرداری محترم، بیشترین اقدامات در جهت بهره برداری و پیشرفت فیزیکی شهرک صنفی کاوه وجود داشته، خاطرنشان کرد که علیرغم مشکلات موجود بین سهم شهرداری، هیئت امنا، مالکین و... سعی می شود که با ارائه پیشنهادهای راهبردی در صدد برون رفت از این مشکل گام اساسی برداشته شود و انشاءالله پس از سال ها انتظار انتقال شغل های مزاحم و آلاینده به این مکان عملی شود.
قادری رئیس اداره صنعت معدن و تجارت نیز با بیان اینکه در دوره فعلی شورای اسلامی شهر و شهرداری اقدامات خوبی برای پیشرفت و ساماندهی شهرک صنفی کاوه صورت گرفته است، از شورا و شهرداری خواست که برای به نتیجه رسیدن هر چه زودتر و بهره برداری شهرک همکاری بیشتری با اتاق اصناف و اداره صنعت و معدن و هیئت امنای مجموعه صنفی کاوه صورت دهند.
سرانجام پس از تبادل نظرها و بحث های فراوان در این جلسه مقرر شده که برای حل مشکل معارضین و تسریع در روند بهره برداری از پروژه شهرک صنفی کاوه شهرداری 71 قطعه مغازه های موجود خود را با قیمت کارشناسی و روز در اختیار اتاق اصناف و هیئت امنا شهرک قرار دهد و آنان نیز نسبت به آماده سازی باقی مانده زمین های شهرک صنفی اقدام و از مبلغ این 71 مغازه کسر نمایند و مابقی پول باقی مانده مغازه ها را به شهرداری پرداخت نمایند. بر این اساس مقرر شد که هیئت امنا و اداره صنعت و معدن و تجارت در ارتباط با این پیشنهاد شورا و شهرداری با هم بحث و تصمیم نهایی را اتخاذ و نتیجه را ظرف مدت زمان کوتاهی به شهرداری و شورا اطلاع دهند.
به طور کلی مصوبات این جلسه به شرح زیر برشمرده شد:
1- تعیین تکلیف و تسویه مبلغ بدهکاری شهرداری(حدود 300 میلیون تومان) به پیمانکار از طریق واگذاری قطعه زمین.
2- قرار بر این شد که تعداد 71 قطعه سهم شهرداری از زمین های شهرک صنفی کاوه در اختیار اتاق اصناف و اداره صنعت معدن و تجارت و هیئت امناء شهرک با قیمت روز و کارشناسی و به شرط دادن به صنف های آلاینده و مزاحم داده شود. بخشی از هزینه این زمین ها به آماده سازی، آسفالت، روپوش و... به پیمانکار پرداخت شود و مابقی مبلغ باقی مانده در اختیار شهرداری قرار گیرد.
3- قرار شد که آخرین نقشه تفکیکی فاز 1 زمین های شهرک صنفی کاوه از طرف شهرداری در اختیار هیئت امنا شهرک قرار گیرد.
4- در مورد زمین های فاز 2 شهرک صنفی کاوه ظرف مدت 10 روز آینده تصمیم گیری صورت پذیرد.
|