شهری که رازهای باستانی و پر قدمت قلایچی را روایت می کند و وسعت و تاریخ زیویه را به یاد مردمان امروز می آورد و به طاق بستان کرمانشاه می بالد و ایوان خسرو آوای سنندج را ارج می نهد. طاهر حسینی آواز می خواند. از پاییزه می گوید. قطعه ای از موسیقی ملهم از بیتهای کردی که ریشه در هزاره های قبل از میلاد را دارد.
کاراکترهای داخل ملودی پاییزه به بهانه های عاشقانه ها تمام ناکامیها و کامیابیهای یک قوم متمدن را باز می خوانند و مردم را از افسردگی می رهانند و به حزن رمانتیک شیرینی دعوت می کند.
کنسرت بزرگ موسیقی طاهر حسینی نمایشگر و راوی تمام فرهنگ موسیقایی کردستان است. از قطعات فولکلوریک و کلاسیک و فانتزی گرفته تا موسیقی رقص کردی که نشان دهنده ی رنگارنگی و غم و شادی و حزن و عشق و اصالت است.
مردم فرهیخته بوکان در ۲۰ و ۲۱ اسفند ماه به مدت دو شب در فرهنگسرای سیمرغ این شهرستان بر صندلی های سالن تکیه می دهند و از دیدن تاریخ فاخر خود انگشت به دهان و اشک در چشم و لرزه بر اندام نظاره گر حرکت زمان و حضور فرزانگان خود در عمق تاریخ جهان می باشند.
طاهر حسینی مدرس موسیقی در بوکان است که نزد اساتیدی همچون حاتم عسکری فراهانی و رامبد صدیف فعالیت آوازی خود را شروع کرده و با بهره گیری از مشاوره های استاد محمدرضا شجریان فعالت آوازی را ادامه داده است. بهره گیری از مقام خوانان بی نظیر کُرد همچون خله ده رزی، عه لی که ردار، ره سوول گه ردی، عه لی مه ردان، تاهیر توفیق، حه سه ن زیره ک و محه ممه د ماملی و . . . و همچنین نوای سحرآمیز شمشال قاله مه ره از دیگر فاکتورهایست که این هنرمند بوکانی به صورت غیر مستقیم از آن بهره برده است.
گزارش کیوان یاری