تاريخ: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ بهمن ساعت ۱۹:۱ | بازدید: 1390 نظرات: 0 کد مطلب: 5129 |
به گزارش پایگاه خبری هاژە ، آریو موحدی درمورد راهکارهای تغذیهای پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار کرد: برای این مساله باید تلاش کنیم که سیستم ایمنی بدن افراد تقویت شود که منابع غذایی حاوی روی در این زمینه بسیار تاثیر دارد و انواع مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی حاوی روی است و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا توصیه میگردد.
بر اساس این خبر، این دکترای تغذیه بالینی گفت: مواد پروتئینی گیاهی مانند عدسپلو و حیوانی مانند تخممرغ است و نان و پنیر مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی محسوب می شود که در دسترس همه افراد هست و مصرف آن برای پیشگیری از آنفلوآنزا موثر است. همچنین مصرف سیاهدانه و عسل هم همین اقدام را انجام داده و میتوان آن را به شکل شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.
موحدی تاکید کرد: مصرف قارچ و پیاز و سیر هم سیستم ایمنی را تقویت مینماید و استفاده از شلغم هم در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مساله مصرف میوه و سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ نمایند و مکمل اسپرولینا که نوعی جلبک دریایی است برای پیشگیری از آنفلوآنزا موثر است. برای سالمندان هم مصرف روزانه یک مولتی ویتامین توصیه میشود تا سیستم ایمنی آنها تقویت شود.
به گزارش هاژە ، آنفلوآنزا نوعی بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد میشود و این نوع ویروسها در پرندگان و پستانداران تاثیر دارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بیحالی شدید و حتی مرگ میشوند.
جامعە خبر
|