تاريخ: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ آذر ساعت ۱۱:۲۷ | بازدید: 1757 نظرات: 0 کد مطلب: 4795 |
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن می تواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
به گزارش پایگاه خبری هاژە، طبق تحقیقات اولیه، افرادی که آهسته تر غذا می خورند کمتر در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار دارند. سندروم متابولیک مجموعه ای از مشکلات از جمله فشارخون بالا، دیابت، چاقی و میزان غیرعادی کلسترول است که ریسک بیماری قلبی، دیابت و سکته را در فرد چندین برابر می کند.
از سوی دیگر، سریع غذاخوردن ممکن است موجب بروز نوساناتی در قندخون شود که می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.
به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت کنترل خواهد بود.
همچنین غذا خوردن سریع با اضافه وزن بیشتر، اندازه بیشتر دور کمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.
به گفته محققان، شیوه جویدن آهسته غذا به مغز اجازه می دهد تا سیگنال های سیری را دریافت کرده که به معنای توقف زودتر از غذا خوردن است، در نتیجه فرد کمتر دچار اضافه وزن می شود.
منبع: مهر