تاريخ: ۱۳۹۶ جمعه ۳۱ شهريور ساعت ۲۱:۱۸ بازدید: 1698      نظرات: 0      کد مطلب: 4581

در یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد؛ عضو سازمان جوانان هلال احمر از مهاباد رتبه دوم در بخش پوستر را کسب کرد


به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد با شعار گفتمان اجتماعی و جهت گیری‌های آینده؛ در مرکز همایش های رازی تهران برگزار شد، در اين كنگره پوستر مقاله علمی پیمان مام شريفی؛ از اعضای فعال هلال احمر استان آذربايجان غربي در مهاباد از میان 400 پوستر ارائه شده به کنگره رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر؛ کنگره بین المللی دانش اعتیاد به همت مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان بهزیستی کشور، کنگره دانش اعتیاد، قطب علمی روانپزشکی و روانشناسی بالینی و همراهی سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در شهریور ۹۶ با محور اصلی “گفتمان اجتماعی، ترجمان دانش، جهت گیری های آینده” و با حضور اساتید داخلی و بین المللی در مرکز همایش های رازی تهران برگزار شد.
یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد، فرصت خوبی خواهد بود تا صاحب‌نظران، پژوهشگران، سیاست‌گذاران و دست‌اندرکاران، در فضایی کاملا علمی نقطه‌نظرات خود را در موضوعات مختلف به‌منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد به اشتراک بگذارند، که در این بین، پیمان مام شریفی؛ از اعضای جوان و فعال هلال احمر استان آذربایجان غربی در بخش پوستر مقاله علمی موفق به کسب رتبه دوم شد.
با توجه به ماموریت های محوله به جمعیت هلال احمر از سوی شورای اجتماعی کشور در خصوص آسیب های اجتماعی، و فعالیت های متنوع و بویژه در حوزه اعتیاد جدی تر از گذشته در سازمان جوانان دنبال می شود. در این راستا یکی از برنامه های اصلی سازمان در حوزه آموزش و پژوهش، حضور در عرصه های علمی مرتبط با موضوع آسیب های اجتماعی است. و حضور و مشارکت موثر سازمان جوانان در این کنگره، به عنوان یکی از معتبرترین کنگره بین المللی دانش اعتیاد که با شرکت بیش از ۲۰۰۰ نفر از استادان و صاحبنظران داخلی و خارجی برگزار شد، گامی دیگر در تحقق هدف حمایت از سلامت و زندگی انسان ها است.
بر همین اساس، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به عنوان دستگاه همکار در برگزاری این کنگره و با توجه به ماموریت خویش و استقبال خوب اعضا و کارشناسان و به دنبال کسب موفقیت های چشم گیر در مباحث علمی و ارائه مقاله و فعالیت های پژوهشی در زمینه مبارزه و پیشگیری در حوزه اعتیاد است. در کنار برگزاری کنگره نشست هایی با حضور کارشناسان و مشاور سازمان در حوزه برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی تشکیل شد که در این بین دغدغه ها و پیشنهادات کارشناسان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. همچنین پرسشنامه ای به منظور ارزیابی برگزاری کنگره و مباحث علمی ارائه شده تهیه شده و بین کارشناسان و اعضا توزیع شد.
نشست های تخصصی در ابعاد شناختی اعتیاد، اختلالات همراه روانپزشکی در اعتیاد، ارزیابی آزمایشگاهی و سنجش مواد محرک، اعتیاد در زنان، اعتیاد در کودکان و نوجوانان، اعتیاد در گروههای خاص، اعتیاد و ابعاد فرهنگی، اعتیاد و مسائل اجتماعی، اعتیاد و مسایل قانونی و بیولوژی اعتیاد؛ همچنین پرستاری و مددکاری در اعتیاد، پژوهش در اعتیاد و اپیدمیولوژی مصرف مواد، پیشگیری از اعتیاد، درمان و بازتوانی؛ رفتارهای اعتیادی و جنسی در مصرف مواد، روان درمانی­ های اعتیاد، ژنتیک و اپی­ژنتیک، سیاستها و برنامه ها در کاهش تقاضا، به همراه کاهش آسیب، مشکلات جسمی در مصرف مواد و الکل و عوارض آن؛ از محورهای اصلی این کنگره به شمار می رفت.
گفتنی است، در این کنگره ۴۲ نشست تخصصی، حدود ۱۵سخنرانی کلیدی و تعدادی کارگاه علمی، ۲۰۰ ارائه شفاهی و حدود ۴۰۰ پوستر ارائه شد و مورد داوری قرار گرفت.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد