تاريخ: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱ تير ساعت ۱۳:۱۷ بازدید: 2117      نظرات: 0      کد مطلب: 4092

هشدار رئیس اداره استاندارد در خصوص کمبود پروتئین در نان


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد نسبت به کمبود پروتئین در گندم تبدیل شده به آرد هشدار داد.

محمد تقی خیری رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد در جلسه شورای آرد و نان شهرستان مهاباد که در 1 تیرماه در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید اظهار کرد: اداره استاندارد شهرستان مهاباد در 20 بازرسی از کارخانه های تولید آرد و و واحدهای پخت نان صورت گرفته است، مشکل کمبود پروتئین مشاهده گردیده است.

وی افزود: یکی از دلایل کاهش میزان پروتئین آرد و نان ناشی از خرید گندم سن زده و غیر استاندارد بوده که به آرد تبدیل شده است و همچنین از دلایل دیگر کاهش کیفیت نان، استفاده از دستگاهای غیر استاندارد پخت  نان می باشد که فاقد پروانه بهره برداری و استاندارد بوده و در جوشکاری ها تولید می شوند.

خیری  در پایان ضمن تاکید بر توجه و حساسیت بیشتر برای خرید گندم، اظهار کرد: در حال حاضر تعدادی از فارغ التحصیلان در مهاباد اقدام به تاسیس آزمایشگاه تخصصی کرده اند و روسای ادارات و سایر سازمانها می توانند از این پس برای انجام آزمایش های تخصصی خود به شهرهای مجاور و مرکز استان مراجعه ننمایند.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد