تاريخ: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد ساعت ۹:۴۳ بازدید: 1528      نظرات: 0      کد مطلب: 4068

ضرورت تدوین برنامه جامع و مدون برای توسعه شهرستان بوکان


فرماندار بوکان گفت: الویت‌های کاری توسط ادارات شهرستان به فرمانداری اعلام شده اما برنامه‌ای مدون برای اجرای کارها و طرح‌ها ضرورت دارد تا بتوان شهرستان را به توسعه و پیشرفت رساند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه،  اولین جلسه شورای اداری روز یکشنبه 28 خردادماه 96 با ریاست فرماندار بوکان و با حضور امام جمعه، نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی، معاونین فرماندار ،بخشداران مرکزی و سیمینه و اعضای شورای اداری شهرستان در محل سالن اجلاس فرمانداری تشکیل شد.

 فرماندار بوکان با اشاره به اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و حضور مردم در انتخابات در سخنانی اظهار کرد: شکوهی که مردم در انتخابات آفریدند سبب توطئه شوم دشمنان شده که با علم کردن نام برخی از اقوام سبب بروز اختلافات شوند آن هم از قومی که خود بیشترین قربانی را در مقابله با دشمن داشته است.

جمال خسروی افزود: داعش ضد انسانی‌ترین پدیده طول تاریخ بشریت است و با هر نام و مسلک و عقیده‌ای که باشد ضد بشریت است و بیشتر هم در مناطقی که به لحاظ اقتصادی آسیب پذیر‌تر هستند رسوخ می‌کند پس لازم است تلاشی همه جانبه برای توسعه این مناطق چه در زمینه اقتصادی و چه در زمینه فرهنگی انجام شود.

فرماندار بوکان با اشاره به لزوم تدوین برنامه‌ای مدون برای شهرستان بوکان گفت: الویت‌های کاری توسط ادارات شهرستان به فرمانداری اعلام شده که امید است با برنامه‌ای مدون بتوان آن را پیش برد.

وی تصریح کرد: در این راستا مقدمات ساخت کلینیک خصوصی و نیز مجوز چند جایگاه cng اخذ شده و در چند حوزه هم توانسته‌ایم به جذب سرمایه گذار اقدام کنیم. بخشداران بر مناطق گردشگری نظارت داشته و با توجه به احتمال وقوع آتش سوزی در این فصل اقدامات لازم را جهت جلوگیری از هر گونه حوادث انجام دهند و نیز اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای با توجه به فصل عمران نسبت به تعمیر و آسفالت جاده‌های روستایی اقدام نمایند.

دکترخسروی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه‌های هنری و فرهنگی اظهار کرد: با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان صحبت شده که با همکاری میراث فرهنگی شهرستان و با انعقاد تفاهم نامه‌ای خانه *ماموستا حقیقی* بازسازی و تجهیز و به خانه هنرمندان و موزه مردم شناسی تبدیل شود.

این مقام مسئول افزود: طرح جامع تفصیلی شهرستان و نیز برگزاری مناقصات و پروژه‌های مصوب باید توسط شهرداری تعیین تکلیف شود و مبلغی هم که برای اتمام طرح‌های میدان معلم و وحدت تزریق شده است هرچه زودتر در راستای اتمام این طرح‌ها هزینه و به اتمام برسند و در این زمینه هم لزوم تشکیل کمیته نظارت بر کارهای عمرانی ضرورت دارد.

وی همچنین با اشاره به معضل تکدی گری در شهرستان گفت: اگر روحانیون عزیز با آگاهی مردم در حوزه تکدی گری دست ما را نگیرند به هیچ عنوان موفق نمی‌شویم و نیز در زمینه مبارزه با مواد مخدر به همکاری و کمک روحانیون نیازمندیم هرچند در یک هفته اخیر کشفیات بزرگی در این زمینه توسط نیروی انتظامی صورت گرفت.

دکتر خسروی گفت: مشکلات فاضلاب مناطق حاشیه‌ شهر و طرح جامع پسماند شهری هم باید پیگیری شود با توجه به فصل گرما تدابیر لازم برای کاهش مصرف آب اندیشیده شود.

وی در بخش پایانی سخنانش، گفت : خوشبختانه ما پارسال شاهد برگزاری جشن خرمن و برداشت گندم بودیم اما با توجه به کاهش ۲۵ درصدی میزان بارندگی بهاره امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ، احتمال کاهش میزان برداشت دیم وجود دارد که در این زمینه باید جهاد کشاورزی و دستگاه‌های مرتبط برنامه ریزی لازم را داشته باشند.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد