تاريخ: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۷ بازدید: 29      نظرات: 0      کد مطلب: 25704

ثبت ملی ۱۰ اثر تاریخی جدید در آذربایجان غربی / شمار آثار به ۱۸۷۶ رسید


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی از ثبت ملی ۱۰ اثر تاریخی جدید در استان خبر داد و گفت: با اضافه شدن این آثار، شمار آثار ثبت‌شده ملی به هزار و ۸۷۶ مورد رسید.

به‌ گزارش هاژه، به نقل از ایرنا؛ مرتضی صفری روز سه‌شنبه با اشاره به اهمیت این موضوع، افزود: تپه زیوه ارومیه، قلعه جوشاطوی شاهین‌دژ، تپه باغی سردشت، تپه برده سپیان، مصطفی مچه، محوطه پارینه‌سنگی شیوه‌تو و تپه قیطران مهاباد، تپه سرتیپ بلاغی، قبرستان نظام‌آباد و قوجا مقامی نقده از جمله آثاری هستند که پس از طی مراحل کارشناسی، در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده‌اند.

وی این اقدام را گامی مهم در راستای حفاظت، معرفی و پاسداشت گنجینه‌های فرهنگی و تاریخی استان دانست و افزود: این آثار پس از بررسی‌های تخصصی و تأیید نهایی در شورای ملی ثبت آثار غیرمنقول وزارت میراث‌فرهنگی، در فهرست ملی قرار گرفتند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با تأکید بر نقش ثبت ملی در صیانت از میراث گذشتگان، اظهار کرد: این اقدام علاوه بر جلوگیری از هرگونه تعرض احتمالی، زمینه انجام پژوهش‌های علمی و معرفی بهتر این آثار ارزشمند به نسل‌های آینده را فراهم می‌کند.

صفری خاطرنشان کرد: با ثبت این ۱۰ اثر جدید، مجموع آثار ثبت ملی استان به یک‌هزار و ۸۷۶ اثر رسیده که نشان‌دهنده غنای تاریخی و فرهنگی این منطقه است.



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد