تاريخ: ۱۴ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۱۷ بازدید: 74      نظرات: 0      کد مطلب: 25635

صدای مردم: هزینه سرویس مدارس


مدتی است موضوع هزینه سرویس مدارس در ماه‌هایی با تعطیلات گسترده به یکی از دغدغه‌های جدی اولیای دانش‌آموزان تبدیل شده است.

اینجانب این نکته را هم به‌عنوان مدیر مدرسه و هم به‌عنوان ولی دانش‌آموز عرض می‌کنم.

در ماه آذر، با وجود حدود ۱۵ روز تعطیلی، هزینه سرویس به‌صورت کامل از اولیا دریافت شده است؛ در حالی‌که در ایام تعطیل، عملاً سرویس‌ها هیچ‌گونه فعالیت و هزینه‌ای ندارند.

بنده شخصاً دردِ دل بسیاری از اولیا را شنیده‌ام؛ خانواده‌هایی که نسبت به این موضوع معترض‌اند اما از بیان آن ملاحظه دارند.

طبیعی است که تعطیلی یکی دو روز در ماه قابل اغماض باشد، اما وقتی نیمی از ماه تعطیل است، این پرسش جدی مطرح می‌شود که چرا خانواده‌ها باید هزینه خدمتی را پرداخت کنند که از آن استفاده نکرده‌اند؛ آن هم در شرایط دشوار اقتصادی فعلی.

انتظار می‌رود مسئولان محترم آموزش و پرورش و مدیران مدارس این مطالبه به‌حق اولیا را بشنوند و برای آن راهکاری منصفانه و شفاف اتخاذ نمایند تا هم حقوق خانواده‌ها حفظ شود و هم تصمیمی عادلانه و قابل دفاع شکل بگیرد.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد