تاريخ: ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۱ بازدید: 73      نظرات: 0      کد مطلب: 24981

الو هاژه

١۴٠۴٫٠۶٫۱۴


🗣 استدعا دارم خیابان اصلی پشت تپ طرف مدرسه آسفالت یا روکش بزنند واقعا وضع خیابان افتضاحه.

 

🗣 در محدوده‌ی فرهنگیان و آزادگان روزانه شاهد چهار ساعت بی‌برقی هستیم، در حالی که در بیشتر مناطق داخل شهر قطعی‌ها یک شیفته شده، ما مغازه‌دار هستیم و برای کرایه خانه و مغازه موندیم در این اوضاع.

 

🗣 بنده و همشهریان گرامی از خدمات و فعالیت‌های شوراها و شهردار محترم نهایت تشکر را داریم که برای شهر و زیباسازی آن به بهترین شکل در تلاشند. فقط اگر امکان دارد فکری هم به حال این همه سگ ولگرد داخل شهر بکنند.

 

🗣 بازار و نبود نظارت خود تحریم دوم برای جامعه قشر کم درآمد درست کرده، کیلویی شیرینی در قنادی‌های مهاباد چهارصد هزار تومان در حالی که جعبه شیرینی هم به قیمت شیرینی حساب میشه. عسلی که قابل مصرف باشد کیلویی یک میلیون و پانصد هزار تومان در حالی که جعبه پلاستیک هم با همان قیمت. بربری و سنگکی نان لواش هزار تومان پول یه پلاستیک که نهایتا صد تومان براشون تمام شده! خواهشا مسئولان  نظارت کنند.

 

🗣 اینجانب به عنوان یکی از والدین دانش‌آموزان دختر مقطع ابتدایی، لازم می‌دانم نکته‌ای مهم در خصوص رنگ لباس فرم مدارس ابتدایی شهرستان مهاباد را با شما در میان بگذارم. رنگ انتخاب‌ شده برای مانتو مدارس ابتدایی (سرمه‌ای) متأسفانه با روحیه و نیازهای روانی کودکان این سنین هم‌خوانی ندارد. کودکان در مقطع ابتدایی پر از انرژی، شور، خلاقیت و نشاط هستند و بر اساس اصول روانشناسی رنگ‌ها، استفاده از رنگ‌های تیره و سنگین مانند سرمه‌ای می‌تواند باعث کاهش شادابی و سرزندگی آنان شود. بسیاری از کشورها و حتی شهرهای دیگر ایران در طراحی فرم مدارس ابتدایی، از رنگ‌های روشن و شاد مانند آبی آسمانی، یاسی، صورتی ملایم یا سبز روشن استفاده می‌کنند که هم احساس آرامش ایجاد می‌کند و هم انگیزه و شوق بیشتری برای حضور در مدرسه به کودکان می‌دهد. لذا خواهشمند است اداره محترم آموزش و پرورش مهاباد در بازنگری فرم لباس مدارس ابتدایی، به جایگزینی رنگ‌های شاد و متناسب با روحیه کودکان توجه فرمایند تا فضای مدارس ما سرشار از انرژی مثبت و نشاط کودکانه باشد.

 

🗣 تکایە دەنگی من و ئەو جەماعەتەی که له ڕووی ناچاری دەبێ بچینه بەشی زایمانی بیمارستانی مەهاباد به گوێی بەرپرسان ڕابگەینن. ئەمن ئەوە چەندومین جارە خێزانم دەبەمە بەشی زایمان، هەڵسوکەوتی کادری ئەو بەشە بەڕاستی ناجوورە. زۆر بەبێ ڕێزی دەدوێن. خێزانم فشاری هاتبوو سەر ۱۶ و دووگیانه، نە تەنیا هیچ کارێکیان بۆ نەکرد زۆریش ناڕەحەت بوون و دەیانکوت بۆ تا نەبێتە نیوەی شەو وەخۆ ناکەون؟! چۆن دەبێ کادری دەرمان ئاوا هەڵسوکەوت بکا؟ لە حاڵێکدا بردوومەتە نەغەدە و بەشی زایمانی ئەو شارە نە تەنیا کارم بە هیچ شتێک نەبووە بەڵکوو تەواوی کارەکانیان بە باشترین شێوە بۆ جێبەجێ کردووە، تاکوو فشاریان تەواو کۆنترۆڵ نەکردووە و لە سڵامەتی خێزانم و منداڵەکە دڵنیا نەبوون مەرەخەسیان نەکردووە. تکایە دەنگمان بە بەرپرسان بگەینن ئەمن وەسیلەم هەبوو و چوومە شارێکی دی، زۆر کەس لەوانەیە وەسیلەی پێ نەبێ و نەتوانێ شارەوشار بکا، چۆن دەبێ لە شاری خۆمان کادری دەرمان ئاوا بجووڵێنەوە لەگەڵ خەڵک؟ چۆن بە سەهل ئەنگاری گیانی خەڵک بە فشە دەگرن؟

 

🗣 همانطور که همه می‌دانیم و می‌بینیم طبیعت اطراف شهر و کنار سد پر از زباله است، پیشنهاد دارم که شهرداری مهاباد با تهیه‌ی کیسه و دستکش فراخوانی دهد تا مردم و داوطلبان در یک یا چند روز با کمک هم محیط زیست شهرمان را پاکیزه کنیم، مطمئنا مردم با فرهنگ مهاباد استقبال خواهند کرد و همین باعث می‌شود بعد از آن هم در پاک نگه داشتن طبیعت بیشتر دقت کنند.

 

🗣 من اهل روستای یوسفکند هستم. حدودا مدت یک هفته است سرعت اینترنت ایرانسل اینقدر پایین اومده که اصلا قابل استفاده نیست و حتی برای دانلود و اپلود یک عکس هم دچار مشکل هستیم. لطفا پیگیری کنید که چرا با اینکه این همه پول بسته میگیرن سرعتشو پایین میارن و نمیزارن استفاده کنیم.

 

🗣 خسته نباشید خدمت مسئولین و دلسوزان شهرستان مهاباد علی‌الخصوص شهردار محترم. زحمات شهردار محترم عیان، اما آیا نباید به تمام نقاط شهر توجه شود؟ کارت بانکی خود را گم کرده‌ام جهت گرفتن کارت جدید به بانک مراجعه نموده از دادن آن امتناع کردند، چون کدپستی ندارم. به اداره پست مراجعه کردم، ظاهرا چون کوچه‌ها نام‌گذاری نشده با مشکل مواجه شدم. آیا اینچنین است که در این عصر برای گرفتن کدپستی این چنین گرفتار باشی.

 

🗣 داواکاری ئیسفاڵتی کوچەی دووەمی فێردووسی (شەهرەکەی بەهاری یەک) مان هەیە. شارەداری ئەوە یەک هەفتەیە قەرارە چاکی کا کۆرە بەخاتری خودای تەپ و تۆز کوشتینی.

 

🗣 با سلام و احترام خدمت فرمانداری محترم شهرستان مهاباد، با توجه به قیمت‌گذاری غیرمنطقی و فاقد نظارت برخی آرایشگاه‌های سطح شهر در زمینه خدمات آرایش عروس که برخی از مراکز زیبایی بدون ارائه فاکتور رسمی، تعرفه مشخص یا توضیح شفاف در خصوص جزئیات خدمات، مبالغی بسیار بالا و خارج از عرف را از مشتریان دریافت می‌نمایند. این موضوع نه‌تنها موجب نارضایتی گسترده در میان شهروندان شده، بلکه اعتماد عمومی به صنف آرایشگری را نیز خدشه‌دار کرده است. با توجه به نقش نظارتی فرمانداری محترم در صیانت از حقوق شهروندان و کنترل بازار خدمات شهری، خواهشمند است دستور فرمایید موضوع از طریق مراجع ذی‌ربط از جمله اتحادیه آرایشگران، اداره صمت و نهادهای نظارتی بررسی شده و اقدامات لازم جهت: تعیین سقف مشخص و قانونی برای خدمات آرایش عروس، الزام به صدور فاکتور رسمی و شفاف‌سازی خدمات، برخورد با موارد تخلف و گران‌فروشی در اسرع وقت صورت پذیرد. پیشاپیش از حسن توجه و پیگیری جنابعالی کمال تشکر را دارم.

 

🗣 شهر ما با کمبود آب مواجه است. ولی هزاران بار متاسفانه اهالی کوچه‌ی ما یعنی افلاطون، بدون در نظر گرفتن کمبود آب هر شب فرش می‌شورند، کوچه و ماشین رو می‌شورند، ساعت‌ها شیر آب رو باز نگه می‌دارند، ما دلمون نمیاد آب مصرف کنیم.

 

🗣 ما اهالی روستای یوسفکند متاسفانه در طی روز و شب اینترنت نداریم و یا خیلی خیلی ضعیفه و حتی آنتن همراه اول و ایرانسل هم یا نیست یا خیلی ضعیفه. می‌خواهم بدانم ما این مشکل را با کی در میان بزاریم.

 

🗣 از مدیر محترم آموزش و پرورش مهاباد بابت ساخت و تکمیل مدرسه کوی فجر (ابتدای شهرک بهار ۱) نهایت تشکر و قدردانی را دارم. همچنین تقاضا دارم که یک کلاس پیش دبستانی دولتی را برای ساکنان مناطق فجر پایین و بالا برای مهرماه ۱۴۰۴ در این مدرسه تعیین نمایند چون در این مناطق پیش دبستانی دولتی قرار ندارد. فاصله مدرسه معروف شافعی با مناطق فجر حدوداً ۱۵ دقیقه می‌باشد و برای رفت و آمد کودکان سخت و دشوار است.

 

🗣 امروز عصر خیابان بیمارستان مهاباد ماشینم پارک بود و مریض بستری داریم که متاسفانه جعبه ماشین را باز کردند وسائل آن را برداشته‌اند، واقعا جای تاسف است.

 

🗣 ئێمە دانیشتووانی ئاپارتمانەکانی سەیداوا تەعاونی 13 و 6 و کارمەندی مەحوەتەیەکی خاکی و بێ‌ئیمکاناتمان هەیە. داوا لە بەرپرسان دەکەین بەدواداچوونێکمان بۆ بکەن، ئاغای ستوودە ئەو دەم کە لە سەداوسیما بوو هاتووە لێرە ڕاپۆرتی هەڵگرتوتەوە و ئێستاش ئێمەیان لەبیر چۆتەوە! هیوادارم فەرمانداری خۆشەویست پەیگیرییەکمان بۆ بکا بەڵکوو لەو وەزعە نەجاتیمان بێ.

 

🗣 پێشنیار دەکەم لەو وەزعەی ئێستادا ئوموری ئاو بۆ جۆماڵی بەنداوی وسووکەند قوڵی هیممەت هەڵماڵێ، کاتی چاکە.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد