تاريخ: ۲۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۳ | بازدید: 564 نظرات: 1 کد مطلب: 24674 |
غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در سفری یکروزه به دعوت سلام ستوده، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، به این شهرستان سفر کرد.
هدف از این سفر، بازدید از مراکز و کارگاههای آموزش فنی و حرفهای مهاباد، بررسی چالشها و مشکلات موجود، و گفتگو با مربیان و کارکنان این سازمان بود.
بازدید از مراکز و گفتگو با مسئولان
محمدی و هیئت همراهش در این سفر از بخشهای مختلف و کارگاههای فنی و حرفهای مهاباد بازدید کرده و از نزدیک در جریان مسائل و معضلات قرار گرفتند. این بازدید فرصتی برای گفتگوی مستقیم با مربیان و کارکنان فراهم آورد تا دغدغهها و نیازهای این بخش به صورت بیواسطه مطرح شود.
نشست خبری با هاژه و تشریح برنامهها
در پایان این بازدید، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و نماینده مهاباد در نشست خبری اختصاصی با پایگاه خبری هاژه شرکت کردند. در ابتدای نشست هرمزیاری رئیس سازمان فنی و حرفهای مهاباد با ارائه آماری به جزئیات مشکلات این مرکز پرداخت و از مسئولان خواست جهت رفع موانع همکاریهای لازم انجام شود. در ادامه سلام ستوده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش حیاتی مراکز آموزش فنی و حرفهای، اظهار داشت: این مراکز بازوی توانمند وزارتخانههای صمت، اقتصاد و تعاون در بحث مردمیسازی اقتصاد در سراسر کشور هستند. هر جا که به دنبال ایجاد اشتغال باشیم، مراکز فنی و حرفهای در کانون توجه قرار دارند، چرا که این مراکز اساس و جوهره تمامی مهارتها را تشکیل میدهند. نماینده مهاباد به چالشهای مرکز فنی و حرفهای مهاباد اشاره کرد و افزود: برای رفع مشکلات و محرومیتهای این مرکز، اقداماتی ضروری است. بخشی از مشکلات مربوط به همکاران و آموزشگاههای آزاد است و پیگیری برای تامین اعتبارات لازم در دستور کار قرار دارد. همچنین، تبدیل وضعیت اساتید حقالتدریسی از جمله اولویتهاست. وی همچنین به فرسودگی زیرساختها و تجهیزات کارگاهها اشاره کرد و لزوم بازسازی و نوسازی آنها را در بخش خواهران و برادران مورد تاکید قرار داد و ساخت و بازسازی یک مرکز توانمند را حیاتی دانست. غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، مرکز آموزش فنی و حرفهای مهاباد را یکی از فرصتهای مهم استان و کشور خواند و تصریح کرد: برای رفع مشکلات مرکز مهاباد به صورت جدی و جهادی تلاش خواهیم کرد. مبلغ ۱۲ میلیارد تومان از محل مسئولیتهای اجتماعی برای نوسازی و بازسازی ساختمانها تامین خواهد شد. همچنین، تجهیز کارگاهها نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت و تا پایان سال جاری، بخشی از مشکلات مرتفع و بازسازی بخشهای دیگر آغاز خواهد شد. وی با اشاره به همبستگی و ائتلاف اجتماعی در مهاباد، خاطرنشان کرد: هیچ توسعهای بدون مشارکت بخش خصوصی، خیرین و فعالان اجتماعی محقق نخواهد شد. به عنوان نمونه، در مهاباد آقای تدین آمادگی خود را برای ارائه زیرساخت به فعالان مهارتی جهت توسعه کسب و کارشان اعلام کردند. اینگونه فعالیتها است که میتواند تحولی بزرگ ایجاد کند. این سفر و نتایج آن، امیدبخش گامهای جدی برای توسعه آموزشهای مهارتی و بهبود زیرساختهای فنی و حرفهای در شهرستان مهاباد و در نهایت، تقویت بنیه اشتغال و اقتصاد مردمی در منطقه است. مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان مهاباد با عرصه ۲۳ هزار و ۷۳۱ متر و اعیان ۶ هزار و ۳۱۷ متر، با ۴ هزار و ٨۳۶ متر فضای آموزشی و شامل ۱۲ کارگاه در سال ۱۳۴۳ شمسی ساخته شده است.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |