تاريخ: ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۴۲ بازدید: 1      نظرات: 0      کد مطلب: 24341

خیرین مریوانی بیش از ۶ میلیارد ریال به بخش سلامت کمک کردند


به گزارش هاژه به نقل از چالاک نیوز، مسئول انجمن خیرین سلامت مریوان گفت: خیرین این شهرستان ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بخش سلامت از جمله ارتقای آی سی یو بیمارستان بوعلی مریوان کمک کردند.
پایگاه خبری چالاک‌نیوز – مریوان: در جریان همایش هم‌اندیشی مجمع خیرین سلامت شهرستان مریوان که روز دوشنبه برگزار شد، مجموعاً ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار به‌منظور توسعه زیرساخت‌های درمانی این شهرستان جذب شد. بخشی از این اعتبار توسط خیرین نیکوکار و بخشی نیز از محل منابع مجمع خیرین سلامت تأمین شده است.
سیدعمر باختر، رئیس مجمع خیرین سلامت مریوان، در این همایش اظهار کرد:از مجموع این اعتبار، سه میلیارد ریال از سوی خیرین و سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نیز توسط مجمع خیرین سلامت برای ارتقای خدمات حوزه بهداشت و درمان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه مردم مریوان شایسته بهترین خدمات درمانی هستند، افزود:تلاش ما بر این است که با همراهی خیرین و مشارکت مردمی، نیازهای درمانی شهرستان را به شکل بهتری پاسخ دهیم. امیدواریم در ادامه این مسیر، مشارکت‌ها گسترده‌تر و مؤثرتر شود.
در ادامه این مراسم، امید کریمیان، نماینده منتخب مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به عملکرد مثبت و سابقه فعالیت مجمع خیرین سلامت گفت:این مجمع طی سالیان گذشته در زمینه‌های ساخت مراکز درمانی، تأمین تجهیزات پزشکی و حمایت از نیازمندان حوزه سلامت نقش بسیار مؤثری ایفا کرده است.
وی افزود:مجمع خیرین سلامت در واقع یک فناوری اجتماعی و نوعی میان‌بر برای حل مشکلات حوزه سلامت به شمار می‌رود که می‌تواند با بهره‌گیری از توان مردمی، باری از دوش نظام سلامت بردارد.
کریمیان همچنین با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال “تولید و مشارکت مردمی” تصریح کرد:امسال فرصتی مغتنم برای حضور فعال‌تر مردم و خیرین در عرصه‌های اجتماعی از جمله بهداشت و درمان است. بدون شک مشارکت مردمی نقش کلیدی در توسعه پایدار حوزه سلامت دارد.
خبرنگار: یوسف زارعی


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد