تاريخ: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۳۸ بازدید: 298      نظرات: 0      کد مطلب: 24308
خسارت سنگین تگرگ به کشاورزان و باغداران

فرماندار مهاباد وعده پیگیری داد


بارش شدید تگرگ در روزهای اخیر در برخی مناطق مهاباد، خسارات قابل توجهی به مزارع و باغات وارد کرد. در پی این حادثه، محمدصادق امیرعشایری، سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مهاباد، ضمن ابراز تاسف، به کشاورزان و باغداران اطمینان داد که مدیریت بحران شهرستان در حال برآورد خسارات بوده و تمام تلاش خود را برای جبران بخشی از زیان‌های وارده به کار خواهد بست. متن پیام سرپرست فرمانداری مهاباد به شرح زیر است:

کشاورزان و باغداران عزیز مهاباد

همانطور که مطلعید، کشاورزی یکی از پر مخاطرەترین پیشە‌ها در بین مشاغل بودە کە هموارە در معرض بلایای سماوی و بحری قرار دارد.

خداوند تبارک و تعالی را شاکریم کە بارندگی های چند روز اخیر را بر ما ارزانی فرمود و انشاللە منجر بە تولید محصولات کشاورزی از جملە در مزارع دیم خواهد شد.

متاسفانە بارش های اخیر در برخی مناطق بە شیوە تگرگ بودە و باعث بروز خسارات زیادی بە محصولات کشاورزی و باغات گردیدە است.

ضمن ابراز تاسف بابت خسارات ناشی از بارش بی‌سابقه تگرگ در روزهای اخیر و رخداد سرمازدگی در برخی محصولات کشاورزی، بە تمامی بهرەبرداران عزیز اطمینان خاطر می دهد کە مدیریت بحران شهرستان مهاباد، ضمن برآورد خسارات و ارسال آن بە مقامات و ارگانهای ذیربط، تمامی اهتمام خویش را جهت جبران بخشی از خسارات واردە، به طرق مختلف بکار میگیرد.

همچنین از تمامی بهرەبرداران گرامی کە نسبت بە بیمە نمودن محصول خویش اقدام نمودەاند، تقاضا دارد بە شعب صندوق بیمە محصولات کشاورزی مراجعە فرمایند.

 

محمدصادق امیرعشایری

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مهاباد



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد