تاريخ: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند ساعت ۱۱:۲۲ | بازدید: 1875 نظرات: 0 کد مطلب: 3392 |
رئیس بهزیستی شهرستان بوکان از افتتاح ساختمان اورژانس اجتماعی این شهرستان در خرداد ماه سال آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، خالد احمدنژاد در گفتگو با بیان اینکه ساختمان اورژانس اجتماعی بوکان در دو طبقه به مساحت ۹۶۲ متر مربع است در دست احداث است افزود: پیشرفت فیزیکی این ساختمان با کمک خیرین به بیش از ۶۵۵ درصد رسیدهاست که بزودی با دریافت دو میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی روند ساخت آن تسریع میشود.
وی ادامه داد: با توجه به این که شهرستان بوکان سومین شهر پر جمعیت استان و سومین شهر مهاجرپذیر کشور است و آسیبهای اجتماعی پر شماری در این شهرستان وجود دارد، افتتاح اورژانس اجتماعی بسیاری از مشکلات را رفع میکند.
احمدنژاد از راه اندازی مرکز توانبخشی کودکان مبتلا به اوتیسم در بوکان خبر داد و افزود: اقدامات اولیه برای افتتاح مرکز خصوصی توانبخشی کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم در بوکان انجام شده است و مراحل اداری آن در تهران در حال انجام است و انتظار میرود که این مرکز در سال آینده افتتاح شود.
ایجاد اشتغال برای ۱۶۵ نفر از مددجویان بهزیستی بوکان
رئیس بهزیستی بوکان با اشاره به اشتغالزایی این نهاد در سالجاری گفت: امسال میزان تعهد ایجاد اشتغال بهزیستی بوکان ۹۰ نفر بود این در حالی است که برای ۱۶۵ نفر از مددجویان تحت پوشش بهزیستی این شهرستان اشتغال ایجاد شده است.
احمدنژاد افزود: این افراد در مراکز تحت پوشش بهزیستی و مشاغل صنفی و کارگاهی مشغول به کار هستند و به ۳۸ نفر از ۵۰ نفر معرفی شده به بانکها که متقاضی دریافت وام اشتغال هستند، بالغ بر چهار میلیارد ریال وام بدون بهره با کارمزد چهار درصد پرداخت شدهاست.
وی گفت: بهزیستی شهرستان بوکان برای تثبیت شغلی ۳۱ مددجوی تحت پوشش خود تا ۶۰ ماه حق سهم بیمه کارفرمایی و خویشفرمایی را پرداخت میکند.
وی تعداد مددجویان بهزیستی بوکان که آماده ورود به بازار کار هستند را ۴۸ نفر اعلام کرد و افزود: کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را استخدام کنند از مزایای متعددی مانند وام ۱۵۰ میلیون ریالی، سهم جبران عدم کارایی معلولین و ۷۰ درصد سهم بیمه کارفرمای مددجو بهرهمند میشوند.
۳۲۸ زن سرپرست خانوار از خدمات بهزیستی بوکان استفاده میکنند
وی گفت: ۳۲۸ زن سرپرست خانوار خدمات مستمری و غیر مستمری دریافت میکنند و بهزیستی بوکان به ۱۲۶ فرزند زنان خانوار کمک هزینه تحصیلی پرداخت میکند.
وی گفت: ۱۷ نفر از دانشجویان سرپرست خانوار و فرزند زن سرپرست خانوار که در دانشگاههای غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند، در هر ترم حداکثر تا ۴۰ میلیون ریال کمک هزینه شهریه دریافت میکنند.
رئیس بهزیستی بوکان ادامه داد: امسال ۱۷ کودک و نوزاد بی سرپرست و بد سرپرست و کودکان کار به مراکز مربوطه تحویل داده شدند و نیز ۱۳۰ زن سرپرست خانوار پذیرش شدند که اکنون در انتظار دریافت خدمات هستند.
احمدنژاد افزود: برای یکهزار نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی، دانشجویان، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و امدادگران هلال احمر کلاسهای آموزش مهارتهای زندگی تشکیل شدهاست.
وی ادامه داد: امسال طرح غربالگری بینایی سنجی برای ۱۱ هزار کودک سه تا شش ساله و طرح شنوایی سنجی برای سههزار و ۶۰۰ نوزاد در شهرستان بوکان انجام شدهاست.
۱۲ خانوار مددجوی بهزیستی بوکان در دو سال اخیر صاحب مسکن شدند
رئیس بهزیستی شهرستان بوکان گفت: با توجه به اولویت بهزیستی در ارائه مسکن به خانوادههای دارای دو فرزند معلول یا بیشتر، ۸ خانوار شهری و ۴ خانوار روستایی با دریافت وامهای بلاعوض در دو سال اخیر صاحب خانه شدهاند.
احمد نژاد تعداد خانوادههای دو معلوله شهری که به بانکها برای دریافت وام معرفی شدهاند را ۱۴ خانوار اعلام کرد و گفت: دو واحد مسکونی روستایی برای خانوادههایی که دارای دو معلول هستند، اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به مشکلات تأمین منابع مالی برای ساخت مسکن معلولین گفت: مبالغی که از طرف بهزیستی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر ارگانها پرداخت میشود، همه هزینههای ساخت مسکن را تأمین نمیکند بههمین علت باید معلولین آورده شخصی داشتهباشند.
احمد نژاد اظهارداشت: برای حل این مشکل، با کمک خیرین، «انجمن تأمین مسکن معلولین و محرومین شهرستان بوکان» تشکیل شدهاست تا بخشی از مبلغ مورد نیاز برای ساخت مسکن برای خانوادههای دارای دو معلول تأمین شود.
۱۰۰ درصد اعتبارات عمرانی بهزیستی بوکان جذب شد
احمدنژاد مبلغ اعتبارات عمرانی جذب شده بهزیستی شهرستان بوکان در سال ۱۳۹۵ را دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: تمام این مبلغ در سال جاری جذب شد که بهزیستی بوکان در مقایسه با شهرستانهای دیگر در این بخش و در سه سال اخیر عملکرد بهتری داشته است.
وی همچنین در خصوص خدمات بهزیستی بوکان در مراکز ترک اعتیاد گفت: در سالجاری ۴۰۰ نفر از بیماران معتاد این شهرستان در دو مرکز شبانهروزی میان مدت درمان سوء مصرف مواد مخدر پذیرش شدند که از این تعداد، ۳۰ درصد بهبود یافتند.
احمدنژاد با اشاره به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال یارانه درمان به ۵۰ نفر از بیماران معتاد در مراکز ترک اعتیاد گفت: در این مراکز اقدامات بدون دارو مانند برگزاری کلاسهای آموزشی برای بیماران معتاد و آموزش اصول ۱۲ قدم برای پیشگیری از بروز دوباره انجام میشود.
وی از دریافت مجوز مرکز مشاوره ژنتیک، مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست دختر و مرکز نگهداری از سالمندان زنان در سالجاری و افتتاح آنها در سال ۱۳۹۶ خبر داد.
منبع: مهر