اگر بخواهیم قتلگاه را تعریف کنیم کافی است نگاهی به تصادفات مرگبار محورهای مواصلاتی جنوب استان آذربایجان غربی بیاندازیم. جادههایی که گاه وبیگاه جان میستانند و سالهاست به حال خود رها شده و ارادهای جدی برای رفع نقاط پرخطر، تعریض و استاندارد سازی آن وجود ندارد.
اگر در اکثر نقاط کشور، کیفیت پایین ماشینهای داخلی دست در دست عوامل انسانی و فرهنگ پایین رانندگی دهد و عامل عمده تصادفات و تلفات انسانی باشد در جنوب استان خودمان، جادههای باریک، پیچ ها و شیب های غیراستاندارد و عملا ترک فعل مسئولان در ایمن سازی محورهاست که علت عمده تصادفات و جانهایی است که به راحتی در این قتلگاه ها گرفته میشود.
تنزل دادن مطالبات اساسی مردم جنوب استان خصوصا در سردشت، پیرانشهر و میرآباد در حوزه راهها، به لکهگیری و روکشهای چندصد متری برای دست وپا کردن کارنامههای شوآفی بسان تجویز قرص های استامینوفن برای امراض شدید و جراحتهای عمیق است که قطع به یقین نتیجهای ندارد و زخمهای کهنه را بیشتر میکند.
به همان میزان که مسئولان و نمایندگان در این ماجرا مسئول و متهم ردیف اول هستند، باید اعتراف نمود که آن فرهنگ مطالبهگری سفت و سخت در بین عموم مردم تا به امروز جانیفتاده و میبایست هرشهروند به سهم خود پرچم مطالبه گری را در دست گرفته و خواب را از چشم مسئولانی که در خواب غفلت به سر میبرند بگیرند.
تراژدی تلخ شامگاه گذشته در محور پیرانشهر به میرآباد(سردشت) به قدری تکان دهنده بود که هر وجدان بیداری را به درد میآورد! اینکه در یک سانحه رانندگی از یک خانواده پنج نفره تنها یک نفر زنده بماند و پیکر مادر و سه فرزندخردسال در صحنه سانحه برجا بماند به خوبی عمق فاجعه و وضعیت اسف بار جادههای منطقه را به تصویر میکشد و انتظار میرود دادستان به عنوان مدعی العموم به این ماجرا ورود کرده و ابعاد سانحه را بررسی نموده و مسئولینی که ترک فعل و یا قصوری در این زمینه داشتهاند را تحت پیگرد قضایی قراردهد.
ضمن ابراز همدردی با خانواده داغدار وتمام مردم شریفی که خاطرشان با شنیدن این خبر مکدر شد، انتظار میرود دادستان ارومیه به عنوان رئیس قرارگاه حقوق عامه استان، بازپرسی را جهت بررسی علل تصادفات جادهای در محورهای سردشت، پیرانشهر و میرآباد و سهم و قصور مسئولین در این راستا ماموریت دهد تا شاهد تحرک مسئولان مربوطه برای حل این بحران باشیم.