یک دکترای طب طبیعی مصرف خرمالو را موجب کاهش چربی خون و بهبود کم خونی افراد دانست.
هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خواص درمانی بسیار خرمالو، گفت: این میوه سرشار از ویتامین های آ، ب و ث بوده که برای سلامت بدن بسیار مفید است.
وی افزود: همچنین این میوه منبع غنی از مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.
ناصری به وجود مقادیر فراوان پکتین(فیبر محلول درآب) در خرمالو اشاره کرد و افزود: این امر موجب میشود مصرف خرمالو به کاهش چربی خون منجر شود، البته هرچه خرمالو رسیدهتر باشد، پکتین آن کمتر است.
وی به وجود تانن در برخی انواع خرمالو نیز اشاره کرد و افزود: تانن متراکم در میوه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون بالا و دیابت را کاهش میدهد.
ناصری با اشاره به مطالعات صورت گرفته روی پوست خرمالو اشاره کرد و افزود: این مطالعات نشان میدهد پوست خرمالو حاوی موادی است که احتمالا سلول را در برابر آسیب اکسیداتیو مربوط به پیری محافظت میکند.
وی گفت: خاصیت آنتی اکسیدانی میوه خرمالو نیز بالاست که می تواند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر باشد.
این دکترای طب طبیعی خرمالو را یک میوه اسیدی عنوان کرد وافزود: این میوه دارای اسیدهای مالیک، تارتاریک و اسید سیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن میشوند، لذا مصرف این میوه برای افراد مبتلا به کم خونی توصیه میشود.
ناصری به دیگر خواص درمانی خرمالو اشاره کرد و افزود: خرمالو برای زهکشی کبد و کلیه بسیار مفید است و این میوه و بویژه هسته آن کاربرد طبی و درمانی بخصوص در طب چینی دارد.
وی افزود: خرمالو میوه ای است که میتواند موجب تسریع رشد کودکان شود و در همین راستا خانوادهها باید به مصرف این میوه توجه داشته باشند.