تاريخ: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۵ خرداد ساعت ۱۶:۱۱ بازدید: 960      نظرات: 0      کد مطلب: 1310

جوابیه عضو شورای اسلامی مهاباد به تغییر کاربریها


پس از انتشار سه مطلب انتقادی هاژه در خصوص عملکرد شورا و شهرداری (کمیسیون ماده 5/ تغییر کاربریها و جلسات پشت درهای بسته/ استخدام های فامیلی) و سکوت کامل اعضای محترم شورا در باره مباحث مطروحه و به نوعی قبول ضمنی این انتقادات، بالاخره یکی از اعضای شورا با ارسال جوابیه‌ای به پایگاه خبری تحلیلی هاژه، جهت شفافیت بیشتر خواستار انتشار آن شد.

هاژه ضمن احترام متقابل برای مجموعه شورا در خصوص عملکرد آنها به دید منتقدانه نگریسته و طبق قانون مطىوعات در خصوص رسالت مطبوعات و حقوق آنها در ماده 2 تا 5 این قانون و تبصره های مربوطه بر خود لازم می داند بدون هرگونه جهت گیری فعالیت نماید.

پایگاه محترم خبری تحلیلی هاژه

باسلام و عرض ادب و احترام و ابراز نهایت سپاس و تقدیر بابت زحمات شبانه روزی و احساس مسئولیت انجام وظیفه‌ی سنگین اطلاع رسانی، به عنوان عضوی از مجموعه‌ی شورای اسلامی شهر و نه نیابت از کل مجموعه برخود لازم دانستم مطالبی رادر توضیح بعضی از نکات انتقادی مطروحه در خصوص شورای اسلامی شهر در آن پایگاه محترم به عرض برسانم؛

بی شک در جامعه‌ای که مردم می کوشند تا همیشه در جریان امور و مسائل جاری قرار گرفته و مستقیم و غیر مستقیم نقش خود را در روند امور ایفا نمایند، وجود رسانه های متعهد، توسعه مدار، واقعیت گرا و فساد ستیز، در آگاهی بخشی و بیداری اجتماعی یک ضرورت است و بخشی از فرآیند تسریع توسعه‌ی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مدیون آن خواهد بود و در واقع رسانه ای که بتواند نقش خود را در انعکاس بی کم و کاست و واقعی رخدادها، اتفاقات و ماجراهای گوناگون به درستی انجام دهد رسالت مهمی را در ایجادو شکل دهی افکار عمومی برای نقد و بررسی و قضاوت به انجام رسانده است.

و اما هر رسانه برای اعتباربخشی و تثبیت اعتبار کسب شده نیز مجبور به رعایت اصول حرفه ای است که در صورت عدم رعایت آن اصول، هم اعتبار خبر منتشر شذه و هم اعتبار رسانه زیر سوال خواهد رفت.

در طرح تغییر کاربری فضاهای سبز، تفریحی و گردشگری وخارج از محدوده و... به کاربری مسکونی، چند بار به امضای همه‌ی اعضای شورای شهر اشاره شده است، که در واقع چنین نبوده و بنده (سید رسول نبوی) و تنی چند از اعضا در مخالفت با اکثر تغییر کاربریها در جلسه‌ی رسمی شورا به صورت شفاهی و هم در صورتجلسات که نسخه ای از آن در شورای شهر، فرمانداری و شهرداری موجود هستند مخالفت خود را اعلام داشته‌ایم و اگر به دلیل در اقلیت بودن نتوانسته‌ایم مانع تصویب آن شویم نشانه‌ی همراهی و امضای همه‌ی اعضای شورا نبوده و نیست. که البته لازم است به عرض برسانم در تغییر کاربریها صرفنظر از کسب درآمد متأثر از تصمیم عقلایی برای شهرداری همه تغییر کاربریها به خودی خود زیانبار نبوده و بعضا می تواند گره گشای مشکل یا مشکلاتی باشند (در موارد نادر).

سه موضوع برای اعضای شورا می تواند محور تصمیم گیری نهایی باشند: 1. مصالح و منافع عمومی شهر و تأثیر و عواقب آینده و دراز مدت ناشی از عواقب تغییر کاربری 2. مصالح و منافع افرادی که قرار است به عنوان متقاضیان ملک و مسکن به عنوان بخشی از افراد جامعه در آن نقطه سرمایه گذاری کنند 3. مصالح و منافع کسانی که به عنوان مالک اصلی، وکیل، هیأت امنا و ... با شورا و شهرداری وارد مذاکره می شوند. که بعد از مطالعه‌ی دقیق جوانب و سبک سنگین کردن موضوع، تصمیم نهایی اتخاذ می شود.

در خصوص برگزاری جلسات شورا پشت درهای بسته، بنده به سهم خود آن را ایراد بزرگی در کار شورا می دانم که ضرورت برگزاری جلسات علنی شورا را که هم به شفافیت مباحث شهری کمک می کند، هم کیفیت جلسات را بالا می برد و هم برای شهروندان امکان سنجش ظرفیت منتخبان و نمایندگان خود را فراهم می نماید. به طرق گوناگون، از چاپ مقاله در نشریه شهر من گرفته تا درخواست کتبی و نامه‌ی رسمی به شورا تقاضا کرده ام.

سید رسول نبوی ـ عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر مهاباد

5/3/95



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد