تاريخ: ۱۴۰۲ سه شنبه ۹ آبان ساعت ۱۸:۴۰ بازدید: 498      نظرات: 0      کد مطلب: 22079
کارد به استخوان پهلوان کرمانشاهی رسید

کیانوش رستمی؛ اگر من را نمی‌خواهید بگذارید مهاجرت کنم


به گزارش هاژه، چند ماه بعد از خط زدن نام وزنه‌بردار المپیکی کرمانشاه، کارت به استخوان کیانوش رستمی رسیده و حالا خواستار موافقت مسوولان برای مهاجرت شده است.
تیرماه سال‌جاری درحالیکه همه نگاه‌های به حضور ورزشکار المپیکی کرمانشاه دوخته شده بود، فدراسیون وزنه‌برداری در اقدامی تعجب برانگیز نام کیانوش رستمی را از اسامی ورزشکاران اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان در عربستان حذف کرد.
کیانوش رستمی از معدود مدال آورانی است که به پاس تلاش‌هایش سهمیه حضور در المپیک را کسب کرده و تنها به حضور در یک رویداد جهانی بدون درنظر گرفتن نتیجه نیاز داشت.
رستمی که از مصدومیت رنج می‌برد، فدراسیون رکوردگیری را پیش‌شرط حضور در مسابقات عربستان اعلام کرد و نام وزرشکار کرمانشاهی که شرایط پزشکی اجازه رکوردگیری به او را نمی‌داد، حذف کرد.
با توجه به اینکه حضور وزنه‌برداران برای گرفتن سهمیه المپیک در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ عربستان ضروری بود، با خط‌خوردن نام رستمی، این وزنه‌بردار شایسته علاوه بر اینکه قهرمانی جهان را از دست داد، عملا المپیک هم برایش تمام شد.
 
در اینباره بیشتر بخوانید:
 
چند ماه بعد از این اتفاق ناخوشایند، کارت به استخوان کیانوش رستمی رسیده و حالا او خواستار موافقت‌ مسوولان با مهاجرت شده است.
وی بعدا از مسوولان خواسته که اگر تمایلی برای حضور او در تیم‌ ملی ندارند، همکاری لازم را برای مهاجرت او انجام دهند.
رستمی همزمان با این نامه خواستار بازگشت به تیم ملی هم شده که نشان از ناچاری، مانع‌تراشی برای او جهت مدال آوری است.
کیانوش رستمی مدعی شده که مسئولان وزنه‌برداری به‌ویژه رئیس و سرمربی تیم ملی نمی‌خواهند به او اجازه کارکردن بدهند.
 رئیس امروز فدراسیون وزنه برداری ایران همان مربی دیروز تیم ملی است که کیانوش قبولش نداشت و حاضر نبود از او برای تمرینات مشاوره بگیرد. رستمی هم که یکی، دو فرصت انتخابی المپیک را از دست داده، از در جدیدی وارد شده است؛ ابتدا تهدید به مهاجرت کرده و بعد هم نامه‌ای نوشته به هر آن کس که فکر می‌کند می‌تواند دوباره برای بازگشت به تیم ملی به او کمک کنند؛ رونوشتی برای رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه و وزیر ورزش.
کیانوش یک روز قبل از این نامه، با مطرح‌کردن داستان علی ارسلان، فرنگی‌کار کشتی ایران که این روزها برای صربستان کشتی و مدال می‌گیرد، عنوان کرده اگر او را نمی‌خواهند، اجازه دهند به یکی از کشورهای خواهان او برود تا بتواند برای آن کشورها مدال بگیرد. «ببینید، مشابه ماجرایی که برای من در چند ماه گذشته رخ داده و کادر فنی و فدراسیون خیلی تمایلی برای ادامه همراهی و همکاری من با تیم ملی وزنه‌برداری ایران ندارند، در رشته کشتی هم داشتیم. کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی همین چند سال پیش با علی ارسلان فرنگی‌کار تیم ملی ایران مثل من برخورد کردند و تمایلی برای همکاری با او نداشتند. اما علیرضا دبیر با درایت خوبی که در این خصوص داشت، رضایت‌نامه ارسلان را امضا کرد و نهایت همکاری را با او داشت تا این کشتی‌گیر بتواند ادامه مسیر قهرمانی خود را در کشور صربستان دنبال کند. اتفاقا همه دیدیم که این فرنگی‌کار موفق شد قهرمان جهان شود و الان جزء ستاره‌های کشتی صربستان است. در‌حالی‌که اگر اینجا می‌ماند، قطعا باید با کشتی و دنیای قهرمانی خداحافظی می‌کرد. خواهش من هم از مسئولان این است، اگر تمایلی برای ادامه حضور من در تیم ملی وزنه‌برداری ندارند، رضایت‌نامه‌ام را بدهند و با من همکاری کنند تا بتوانم با پاسخ مثبت به پیشنهادهای خارجی خوبی که دارم، ادامه مسیر قهرمانی‌ام را جایی دیگر دنبال کنم»
وی در نامه‌ای به سه چهره سیاسی ایران این‌طور نوشته که «در کجای دنیا با قهرمان المپیک و سرمایه ملی این‌چنین رفتار می‌کنند… چرا می‌خواهند من در هیچ مسابقه بین‌المللی و جهانی شرکت نکنم؟ چرا می‌خواهند من در المپیک برای ایران عزیزم روی سکو نروم و تمام هم و غمشان این است برای کشوری غیر از ایران عزیزم افتخار کسب کنم و برای ایران عزیزم افتخارآفرینی نداشته باشم؟ به کدامین گناه من باید بار این‌همه ناجوانمردی را تحمل کنم. اگر دوست ندارند و می‌خواهند من را حذف کنند تا برای کشورم در المپیک افتخار کسب کنم (نکنم)، باشد اما باید بدانند در قبال تاریخ باید پاسخ‌گو باشند و ننگشان را هیچ‌گاه نمی‌توانند با دروغ‌گویی و رنگ پاک کنند…».



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد