به گزارش هاژه، بر اساس گزارش کمیته حفاظت از روزنامهنگاران (CPJ) از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون ۲۹ نماینده رسانهها در اسرائیل و نوار غزه شهید شدهاند.
کمیته حفاظت از روزنامه نگاران (CPJ) مستقر در نیویورک با اعلام این خبر گفت از زمان ثبت آمارها در سال ۱۹۹۲ تا کنون هیچگاه این همه گزارشگر که در مورد مناقشه خاورمیانه گزارش تهیه میکردند، در مدت زمان کوتاهی جان خود را از دست ندادند.
این نهاد مستقل و غیرانتفاعی همچنین گفته است کارکنان رسانهها در منطقه درگیری بازداشت میشوند و مورد ضرب و شتم قرار میگیرند.
بهتازگی انتشار خبری مبنی شهادت اعضای خانواده خبرنگار فعال در الجزیره با حملات هوایی رژیم اسرائیل، موجی از واکنشها را در رسانههای جهان اسلام در پی داشته است.
خبرنگاری که اعضای خانواده خود را بر اثر این حملات از دست داد، ۲۴ ساعت بعد از این اتفاق فعالیت خبری خود را از سر گرفت.
اعضای خانواده او درپی هشدارها و ترک کردن بخشهای شمالی غزه و پناه گرفتن در جنوب غزه، شهید شدند.
شب گذشته غزه و شهروندانش شاهد دور جدید حملات گسترده هوایی و آغاز حملات زمینی بودند و انتشار فیلمهایی از این حمله موجی از انتقادها را درپی داشته است.
در بیست روز گذشته بیش از 7 هزار و 300 نفر از ساکنین در غزه شهید شدهاند. اینترنت در این شهر به کلی قطع شده و ضمن اینکه امدادرسانی به مجروحین را با مشکل جدی روبرو کرده، کمبود مواد غذایی، دروانی و همچنین سوخت به یک چالش جدی تبدیل شده است.
در روزهای گذشته در بسیاری از کشورها حامیان مردم غزه و فعالان ضد جنگ با برپایی تجمعاتی روبروی سفارتخانهها خواستار توقف حملات به غزه و آغاز کمکرسانی به مردم این شهر شدهاند، درخواستی که تا این لحظه به آن پاسخی داده نشده و روز به روز به شمار قربانیان اضافه میگردد.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز گذشته با تصویب قطعنامهای خواهان آتشس فوری، بهبود وضعیت انسانی در نوار غزه، آزادی همه غیرنظامیان، حفاظت از غیرنظامیان و حصول اطمینان از دسترسی امن کمکهای بشردوستانه به نوار غزه شد.
این قطعنامه با ۱۲۱ رای موافق در برابر ۱۴ رای مخالف و ۴۴ رای ممتنع، تصویب شد، ۱۴ کشور از جمله آمریکا، اتریش، گواتمالا، مجارستان، اسرائیل با این قطعنامه مخالفت کردند.