تاريخ: ۱۴۰۲ جمعه ۳ شهريور ساعت ۱۱:۵۱ بازدید: 5528      نظرات: 1      کد مطلب: 21756

مهاباد مال از رویا تا واقعیت


مهاباد از دیرباز میدان کارآفرینی و ایده پردازی برای تجارت، توسعه و رونق بوده است.

تجربه‌های بسیار موفقی نظیر تاناکورا، بازارچه، بخش‌های تجاری جدیدی در مهاباد ایجاد کردند، اما مرکز شهر همواره بصورت سنتی بود، تا اینکه مهاباد مال به عنوان برندی در قلب تجاری شهر پازل توسعه تجاری شهر را بیش از پیش پر رونق‌تر کرد.

کمترکسی هست که ساختمان اولیه هلال احمر را بخاطر نداشته باشد، بنایی قدیمی و فرسوده در قلب تجاری شهر، نه بازتابی از معماری قدیمی شهر بود و نه اثری از نوگرایی در آن یافت می‌شد.

در چند دهه گذشته ظهور بخش‌های تجاری جدید و موفقی در گوشه و کنار شهر، تغییر بنادین در ساختمان هلال احمر را اجتناب‌ناپذیر کرد.

در زمانه‌ای که آوازه‌ی موفقیت‌های تجاری مهاباد به جای‌جای کشور می‌رسید، ایده نوآورانه تبدیل ساختمان فرسوده هلال احمر به مهاباد مال در بروکراسی اداری گرفتار بود تا اینکه زمان آن فرار رسید و ایده‌ای خلاقانه به عمل تبدیل شد.

اگر در ظهور تاناکورا در مهاباد سریال اوشین و در ظهور بازارچه ابرهیم شکاک نقشی تعیین کننده داشتند، مهاباد مال نیز حاصل ایده مردی میانسال و برخاسته از بازار مهاباد است.

ابوبکر محمدزاده مالک و سرمایه‌گذار پروژه مهاباد مال که در بین اطرافیانش به سختکوشی، مصمم بودن و حساسیت مشهور است، ایده نوگرایی در فلکه شهرداری مهاباد را که یکی از نمادها و سمبل‌های هویتی شهر می‌باشد اجرایی کرد.

هرگونه تحویل و تحول در بوته آزمایش و بودجه، فکر خلاق، پلان و برنامه کاری را طالب است تا رویا را به واقعیت تبدیل نماید. سرمایه‌ای هنگفت که مصالح و نیروی کار را تامین نماید، مهندسی که نقشه راه را مدون و زیبایی بصری را با طرحی نو بیاراید. راه سخت و مسیر دشواری که رسیدن به مقصد، مرد ره و صبر ایوب را می‌طلبد.

جراحی کالبدی در جوار سمبل هر شهری بدون حساسیت و پشتکار میسر نیست و ساخت بناهی عظیمی همچون مهاباد مال در شهری میانه‌اندام نیازمند مشارکت مهندسین ریزبین و آینده‌نگری است که شناختی کافی از شهر و منطقه و فرهنگ این شهر داشته باشد.

 مهندس سید حسین قریشی که نام شرکت پاچ‌کاران با حضور او گره خورده به عنوان ناظر پروژه باید با افقی بلندپروازانه و دقیق بنیاد نهادن مهاباد مال را نظارت کرد و دیری نپایید طرح نو در بنایی کهنه سر برآورد و مهاباد مال متولد شد.

مهاباد مال در 3 طبقه تجاری دارای پارکینگ طبقاتی مجهز به سیستم گرمایشی، سرمایشی و تهویه مطبوع با 5 ورودی برای بازدید کنندگان و 2 ورودی برای پارکینگ ایجاد شد.

مهاباد مال که از سیستم‌های نوین طراحی با تکنولوژی روز بهره می‌برد دارای سیستم اطفای حریق آنلاین، پله برقی، پله اضطراری، سرویس بهداشتی، تیم حفاظت فیزیکی و امنیتی فضایی با امکانات رفاهی کافی و نظیف، در عین آرامش و آسایش برای همه فراهم کرده تا در ردیف مول‌های تراز پایتخت به میراثی ماندگار تبدیل شود.

در نهایت در جوار یکی از میدان‌های تاریخی شهر، ایده‌ای نوآورانه، حاصل ذهن خلاق ابوبکر محمدزاده(مالک و سرمایه‌گذار پروژه مهاباد مال) یکی دیگر از بازاریان این شهر سر برآورد تا نوگرایی و سنت در جوار هم به سمبلی برای بخش تجاری مرکز شهر تبدیل شوند.

ده‌ها مغازه و صدها خریدار در فضایی همتراز با مراکز تجاری پایتخت به عنوان مهاباد مال در قلب تجاری مرکز شهر حالا خوش درخشیده تا به یکی دیگر از تجربه‌های موفق تجاری این شهر زبانزد خاص و عامل در کشور باشد.

 





برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

3
1
پاسخ به این اظهارنظر

سیاوش نورانی ۱۴۰۲/۶/۶
گزارش خبری توصیفی مطلبوبی بود،/باسپاس

نظر خود را براي ما ارسال كنيد