تاريخ: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۹ تير ساعت ۱۹:۲۲ بازدید: 1174      نظرات: 0      کد مطلب: 21541
شهروندان بسیار مراقب باشند، این پیام ها کلاهبرداری است

پیامک و یا اپلیکشن پرداخت سود سهام عدالت کلاهبرداری است


به گزارش هاژه، علی‌رغم توصیه و هشدارهای فراوان رسانه‌ها به مردم، بازهم تعدادی افزاد از روی ناآگاهی و کنجکاوی فریب کلاهبرداران اینترنتی را می‌خورند.
شهروندی در تماس با هاژه از شگرد جدید کلاهبرداران به بهانه پرداخت سود سهام عدالت خبر داد و گفت: پیامی از طریق یکی از پیام رسان‌ها از سوی یکی از دوستانم برایم ارسال شد تا در اپلیکشنی ثبت نام کنم و از موجودی و سود سهام عدالتم و بسته‌های تشویقی خبردار شود.
برای خرید اپلیکشن باید خرید اینترنتی 2 هزار تومانی انجام دهم، از طریق لینک وارد صفحه یکی از بانک ها شدم و همه چیز عادی بود، تا اینکه متوجه شدم که مبلغ 50 هزار تومان از حسابم خالی شد، تا به خودم آمدم همراه بانکم درحال هک شدن بود و بلافاصله هرچه را داشتم به کارت دیگری انتقال دادم ولی نتوانستم همه را انتقال دهم و مابقی توسط کلاهبرداران برداشت شد.
بعد از این اقدام بلافاصله تلگرام و واتساپم هک شد و برای تمام مخاطبینم و گروه‌هایی که در آن حضور داشتم، پیامکی که دوستم برایم ارسال کرده بود، ارسال شد، فهمیدم که او هم قربانی کلاهبرداری شده و به ناچار تمامی پیام های ارسال شده را حذف 2طرفه کردم اما کار از کار گذشت بود و خدا می‌داند که چند نفر دیگر قربانی این شگرد کثیف کلاهبرداری شده‌اند.
وی به شهروندان توصیه کرده که به هیچ عنوان فریب پیام‌ها ناشناس و فریبنده را نخورند و حدالامکان رمز دومرحله‌ای را برای پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال کنند تا قربانی کلاهبرداری نشوند.
کلاهبرداری در قالب فیشینگ سامانه ثنا، پیام های دریافتی از شماره های شخصی و یا در پیام رسان های داخلی یا خارجی با عنوانی همچون سهام عدالت، ثنا، ابلاغیه قضایی، شکوائیه علیه شما و ... جعلی و برای سرقت اطلاعات حساب شماست.
مجرمین سایبری با برقراری تماس تلفنی و فریب دادن کاربران، به اطلاعات مهم آنان نظیر رمزهای عبور، کدهای ورود به نرم افزارها، اطلاعات شخصی و غیره دسترسی پیدا می‌کنند. کاربران گرامی از پاسخ دهی به تماس‌های ناشناس و مشکوک خودداری کرده و کدهای ارسال شده به تلفن همراه خود را در اختیار آنان قرار ندهید.
کلاهبرداران سایبری تحت عنوان برنده شدن در قرعه‌کشی مسابقات مختلف به کاربران تماس و یا با ارسال پیامک و پیام از طریق شبکه‌های اجتماعی کاربران را فریب داده و کد فعالسازی برنامه های بانکی را از آن‌ها دریافت و با ورود به برنامه بانکی حساب قربانی را خالی می‌کنند، لذا  هرگز به پیامک‌ها و یا تماس‌های تلفنی با این موضوعات توجه نکرده و کدهای فعال‌سازی را برای دیگران ارسال نکنید.
با فعال سازی تایید دو مرحله ای راه نفوذ مجرمین سایبری به شبکه های اجتماعی خود را مسدود کنید.


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد