تاريخ: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۷ فروردين ساعت ۱۸:۷ بازدید: 2494      نظرات: 0      کد مطلب: 20906

مروری بر زندگی هنری عثمان ابراهیمی


به گزارش هاژه، صبح امروز با حضور جمعی از هنرمندان، ادیبان و علاقمندان عرصه موسیقی، مراسم سوم هنرمند عثمان ابراهیمی برگزار گردید.
عثمان ابراهیمی متولد سال 1350 و اهل مهاباد بود که از سال 1376 بصورت حرفه‌ای وارد عرصه موسیقی شد و از سال 1392 آثار وی بصورت رسمی روانه بازار شده است.
در خلال این چند سال 32 قطعه موسیقی از وی ضبط شده که 5 اثر آن را با همراهی گروه‌های موسیقی منتشر کرده و 27 اثر دیگر نیز متعلق به اساتید موسیقی کوردی از جمله استاد محمد ماملی و ناصر رزازی و سایر اساتید دیگر می‌باشد.
دوره نوجوانی و جوانی هنرمند عثمان ابراهیمی یکی از دوران طلایی عرصه هنر، موسیقی و ادبیات مهاباد و کوردستان بود، به نحوی که گردهمایی روزانه شاعرانی همچون استاد هیمن، استاد هژار و همچنین اساتید موسیقی همچون محمد ماملی، عزیز شاهرخ، ناصر رزازی و ...، مهاباد را به قطب فرهنگی و ادبی کوردستان تبدیل کرده بود.
 
 
دوره رشد و شکوفایی این هنرمند با حضور در مراسمات و مجالس هنری و ادبی در مهاباد طی شد و تا چند سال گذشته عثمان ابراهیمی چندین اثر اساتید موسیقی کوردی را بازخوانی کرد، به گفته نزدیکانش، در خلال سال‌های 1367 چند اثر را هم با استاد محمد ماملی اجرا کرده است.
 
 
سال‌های اخیر زندگی عثمان ابراهیمی با تمرکز بر خلق آثار جدید همراه بود و چند اثر هم از وی ضبط شده که تاکنون روانه بازار نشده است.
فوت نابهنگام این هنرمند در مورخه 25 فروردین ماه هنرمندان، ادیبان و شهروندان مهاباد را در شوک فرو برد و چرخ زمانه مانع از آن شد تا وی در دوران نبوغ و پختگی خود، آثار فاخر بیشتری را خلق نماید.
کاوه فقیه زاده هنرمند و رهبر ارکسترای فیلارمونیک موکریان در رابطه با زندگی هنری این هنرمند به خبرنگار هاژه گفت:هنرمند عثمان ابراهیمی با بازخوانی آثار استاد محمد ماملی و ناصر رزازی در سطح جامعه شناخته شد و حضور اقشار مختلف شهرستان در تشیع پیکر وی نشان دهنده محبوبیت این هنرمند در بین شهروندان است. 
وی افزود: هنر در کوردستان، همواره اهمیت داشته و در بین هنرها نیز موسیقی مورد توجه ویژه قرار دارد.
 
 
سید نوح عنایتی نویسنده و شاعر مهابادی نیز فوت عثمان ابراهیمی را ضایعه دردناکی برای مهاباد توصیف کرد و گفت: از نزدیک با این هنرمند آشنایی داشتم و جدا از زندگی هنری‌اش، در بین شهروندان هموراه به خوشنامی معروف بود.
وی افزود: شاهد روند رو به رشد این هنرمند در عرصه موسیقی بودیم و در این اواخر با بیشتر گروه‌های موسیقی و شاعران برای خلق آثار جدید در ارتباط بود.
 
شهباز شاهین‌پور با اشاره به صدای دلنشین و تلاش این هنرمند برای خلق آثاری فاخر اظهار کرد: هنرمند عثمان ابراهیمی خلق چندین اثر دیگر را در برنامه داشت اما اجل مهلت نداد، وی فوت این هنرمند را به مردم کوردستان تسلیت گفت.
 
 
فرزند هنرمند عثمان ابراهیمی نیز در مراسم امروز که برای ادای احترام به این هنرمند برگزار شده بود، در گفتگو با هاژه اظهار کرد: پدرم در این اواخر ضمن پژوهش در زمینه آوازهای هنری بصورت علمی، بمدت 5 سال با همکاری 3 نفر از همکارانش در حال تألیف کتابی در زمینه یادگیری آوازهای موسیقی بودند، هرآنچه در توان داریم را برای چاپ و انتشار این کتاب انجام خواهیم داد.
 
خانواده عثمان ابراهیمی از تمامی کسانیکه در مراسم خاکسپاری و بزرگداشت این هنرمند حضور داشتند، تقدیر و تشکر کردند.









ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد