تاريخ: ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير ساعت ۱۶:۴۷ بازدید: 1474      نظرات: 0      کد مطلب: 19566

چه چیزی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد


اکثر افراد می‌دانند که اقدامات خاصی وجود دارد که می‌توانند برای محافظت از خود در برابر انواع مختلف سرطان انجام دهند.

به گزارش هاژه به نقل از ایسنا، به‌طور گسترده شناخته شده است که اجتناب از سیگار احتمال ابتلا به سرطان ریه را کاهش می‌دهد، غربالگری‌های پیشگیرانه می‌توانند شانس ابتلا به سرطان را کاهش دهند و معاینه منظم پوست نیز می‌تواند با تشخیص زودهنگام بیماری از شما در برابر جدی‌ترین عواقب سرطان پوست محافظت کند و امکان درمان به موقع را فراهم کند.

امی کیمبرلین، متخصص مراقبت و آموزش دیابت و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در میامی اظهار کرد: رژیم‌ غذایی سالم می‌تواند به محافظت در برابر سرطان کمک کند.

در حالی که هیچ ماده غذایی به تنهایی از هر نوع سرطان محافظت نمی‌کند، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فهرست غذاهای ضد سرطان به شدت به سمت غذاهای گیاهی متمایل است.

کیمبرلین مصرف پنج وعده یا بیشتر در روز از غذاهای گیاهی و مصرف روزانه ۳۰ گرم فیبر را توصیه می‌کند. این ایده خوبی است که در هر وعده‌ غذایی یک یا ترکیبی از میوه و حبوبات، غلات کامل و سبزی‌های غیر نشاسته‌ای داشته باشید.

وی می‌گوید: رژیم‌ غذایی متعادل و متنوع خطر ابتلا به سرطان را بیش از هر غذای خاصی کاهش می‌دهد.

مهم‌ترین مواد غذایی ضد سرطان توت‌ها، بروکلی و سایر سبزیجات چلیپایی حاوی کاروتنوئیدها، قهوه، زیره، سیر، حبوبات، قارچ، روغن زیتون، گوجه فرنگی و غلات کامل هستند.

محققان بیان کردند: ارتباط بین مصرف بیشتر قارچ و خطر کمتر سرطان، به ویژه سرطان سینه، ممکن است نشان‌دهنده نقش محافظتی بالقوه قارچ در رژیم‌ غذایی باشد.

کیمبرلین خاطرنشان کرد که گوجه‌فرنگی حاوی لیکوپن، کاروتنوئیدی است که با سرطان مبارزه می‌کند و رنگ قرمز به گوجه فرنگی می‌دهد؛ مهم است که به خاطر داشته باشید که باید گوجه‌فرنگی را بپزید تا لیکوپن آزاد شود.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد