تاريخ: ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير ساعت ۱۸:۲۵ بازدید: 1063      نظرات: 1      کد مطلب: 19485
شبکه بهداشت و درمان مهاباد پاسخ می‌دهد

علت تعطیلی درمانگاه‌های شبانه روزی در بامداد چیست؟


به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، شهروندان مهابادی از تعطیلی درمانگاه‌های شبانه‌روزی در ساعت‌های بامدادی‌ گلایه‌مند هستند.
 
شهر مهاباد در سال‌های گذشته از نظر تراکم جمعیتی در محلات و از نظر فیزیکی توسعه یافته که نیاز به مراکز درمانی در حاشیه شهر را به یکی از ضروریاتن تبدیل کرده است.
 
برخوردار ی مناطق حاشیه شهر از درمانگاه شبانه‌روزی یکی از مطالبات به حق شهروندان مهابادی است، چراکه در بسیاری از موارد علایم بیماری در پاسی از شب تشدید می‌شود و دسترسی به بیمارستان این شهر بدلیل نبود سیستم حمل و نقل عمومی دشوار است.
سعدی یکی از ساکنین شهرک خانگی مهاباد با انتقاد از نبود مرکز درمانی شبانه‌روزی در این شهرک باتوجه به مسافت زیاد تا بیمارستان مهاباد گفت: مدتی پیش ساعت ۳ بامداد مادر سالمندم مریض شد، تمام مراکز درمانی شهر مهاباد را گشتیم متاسفانه با در بسته مواجه شدیم، پس از چند ساعت اتلاف وقت و معطلی به ناچار به اورژانس بیمارستان مراجعه کردیم.
چند روز اخیر نیز شهروندی با ضبط ویدیویی در ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح از بسته بودن درب یک مراکز درمانی شبانه روزی انتقاد کرد.
 
در این رابطه سینا باغچه‌ای روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد به خبرنگار هاژه گفت: تعداد هفت درمانگاه در سطح شهر مهاباد دایر هستند که از این تعداد دو درمانگاه بعثت(خودکفایی)واقع در چهارراه آزادی و خاتم و الانبیا واقع در فلکه کوهسار مجوز فعالیت به صورت شبانه‌روزی را دارند.
 
وی در رابطه با بسته بودن این مراکز در ساعت‌های بامدادی گفت: به دلیل حفظ امنیتِ این مراکز، کارکنان در این ساعت‌ها درها را قفل می‌کنند و شهروندان درصورت مراجعه می‌بایستی زنگ نصب شده در جلوی در را بزنند تا در را برایشان باز کنند.
 
باغچه‌ای درخصوص افزایش تعداد درمانگاه‌های شبانه‌روزی در سطح شهر مهاباد گفت: با توجه به اینکه منطقه خانگی مسافت زیادی تا درمانگاه‌های شبانه‌روزی شهر مهاباد دارد و نزدیکترین مرکز درمانی نیز در شهرک کارمندان می‌باشد، اقداماتی برای شبانه‌روزی کردن این مرکز انجام شده ولی تاکنون به نتیجه نرسیده است؛ در جهت رفاه حال شهروندان حتما پیگیر شبانه‌روزی کردن مرکز درمانی در نزدیکی این منطقه خواهیم بود.
درمانگاه‌‌های شبانه‌روزی وظیفه پذیرش و درمان بیماران سرپایی در کلیه ساعات شبانه روز را برعهده دارند و یکی از اساسی‌ترین دلایل وجود آن‌ها، کاهش فشار کاری بیمارستان‌ها است. امید است مسوولان بخش سلامت در جهت رفاه حال شهروندان مهابادی با حضور در درمانگاه‌ها در ساعت‌های بامدادی و تاسیس درمانگاه‌های شبانه‌روزی دیگر در مناطق دور دست، درد و رنج بیماران را به حداقل برسانند.
عکس تزئینی است. 


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۴۰۱/۴/۶
آیا میدانید درمانگاه تخصصی حیاط بیمارستان هم شبانه روزی است؟ حتی درمانگاه تخصصی بیمارستان هم نمیتونه شبانه روزی کار کنه. تا قیام قیامت با مدیریت اینچنینی وضعیت اورژانس بیمارستان مهاباد (باید دست بوس تک تک کادر اورژانس بیمارستان مهاباد بود ـ فقط من میدانم وضعیت چقدر وخیم است ) از این بهتر نه تنها نخواهد بود بلکه بدتر هم خواهد بود.

از ساعت یک و نیم شب تا صبح فقط یک پزشک عمومی تمام این شهر را ساپورت میکند. اگر در داخل خود بیمارستان هم بیمار بدحال باشد باید همین پزشک بر بالین بیمار در بخشها حضور یابد ـ حال تصور کنید در همان لحظه بیماری اورژانسی به اورژانس مراجعه کند (طبیعتا پزشک در دسترس نخواهد بود ـ زمان رسیدن پزشک در لحظه ی تریاژ سطح یک مشخص است. در این مثال آورده شده که به کررات مشاهده میشود دسترسی به پزشک امکان پذیر نخواهد بود) یا اصلا این پزشک مشکلی برایش پیش بیاید.
طبق دستورالعمل اورݫانس اگر تعداد پذیرش بیماران اورژانس از تعداد 32 هزار پذیرش در سال برسه میتواند تعداد پزشکان اورژانس به دو پزشک افزایش یابدـ با یک حساب سر انگشتی که روزانه حداقل 90 بیمار در اورژانس پذیرش شود این مهم بدست می آید.

نظر خود را براي ما ارسال كنيد