تاريخ: ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد ساعت ۱۱:۳۱ | بازدید: 3098 نظرات: 0 کد مطلب: 19388 |
املت یکی از غذاهایی است که در کشورهای مختلف به روشهای متفاوتی درست میشود در ایران هم املت به روشهای مختلفی تهیه میشود که یکی از شیوههای پخت املت، املت قهوه خانهای است که با رب گوجه فرنگی تهیه میشود این املت معمولا در قهوه خانهها و بعضی رستورانها سرو میشود و طرفداران زیادی هم دارد.
برخلاف املت مرسومی که همه ما خورده ایم و با گوجه فرنگی تهیه میشود پایه اصلی املت قهوه خانهای رب گوجه فرنگی است بنابراین برای تهیه املت قهوه خانهای به هیچ عنوان گوجه فرنگی را جایگزین رب نکنید. طرز تهیه املت قهوه خانهای خیلی ساده است، اما یکسری نکات ریز دارد که باید آنها را رعایت کنید تا در نهایت یک املت خوشمزه داشته باشید پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات املت قهوه خانهای آشنا شوید.
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پر
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
۱- اولین نکته در خصوص تهیه املت قهوه خانهای انتخاب تابه مناسب است باید تابهای را انتخاب کنید که نازک باشد و دیوارههای کوتاهی داشته باشد.
۲- تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید بعد روغن را اضافه کنید به این نکته توجه داشته باشید که یکی از ترفندهای خوشمزه شدن هر املتی میزانی روغنی است که اضافه میکنید کلا املت غذای پر روغنی است بنابراین در اضافه کردن روغن تا حدودی باید دست و دلباز باشید.
۳- رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند رب وقتی آماده است که رنگ آن سرختر شود و حالت تکه تکه پیدا کند. وقتی که رب به این مرحله رسید نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + فلفل قرمز را اضافه کنید.
۴- در نهایت تخم مرغها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن کنید حواستان باشد از قبل تخم مرغها را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود. ۳ تا ۴ دقیقه دیگر املت شما آماده است در این مرحله نباید زیاد روی حرارت بماند، چون سفت میشود.