تاريخ: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد ساعت ۱۲:۳۴ بازدید: 1752      نظرات: 0      کد مطلب: 19271

طرز تهیه کمپوت هلو در منزل


 
 

 

کمپوت نوعی روش نگهداری از میوه‌هاست که طی آن میوه‌هایی مانند هلو، سیب، گیلاس، گلابی، زردآلو، آناناس و... با آب و شکر پخته می‌شوند. یکی از فواید کمپوت کردن میوه‌ها این است که می‌توان در فصل‌هایی مثل پاییز و زمستان از خوردن میوه‌های تابستانی به صورت پخته شده لذت برد؛ همچنین مصرف کمپوت میوه برای افرادی که دچار بیماری گوارشی هستند و نمی‌توانند میوه خام را هضم کنند، جایگزین مناسبی است.

از کمپوت می‌توان برای تهیه دسر یا تزیین انواع کیک‌های خامه‌ای و میوه‌ای نیز استفاده کرد. کمپوت در بین کودکان هم یک خوراکی خوشمزه و پر طرفدار است؛ اما نمی‌توان زیاد از کمپوت‌های آماده بازاری که دارای مواد افزودنی و نگه‌دارنده هستند، استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه کمپوت هلو با روشی بسیار آسان در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

 

  • مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو

 

هلو: ۱ کیلو

شکر: ۳۰۰ گرم

آب جوش: به میزان لازم

 

 کمپوت هلو
 
 

  • طرز تهیه کمپوت هلو

 

۱ ـ برای شروع کار ابتدا هلو‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.

۲ ـ وقتی هلو‌ها خشک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید و از اطراف هسته هلو را به قطعات بزرگ خرد کنید.

۳ ـ هلو‌های خرد شده را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. به ازای هر شیشه یک پیمانه شکر روی هلو‌ها بریزید؛ سپس شیشه را با آب جوش پر کنید و درب شیشه را محکم ببندید.

۴ ـ یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. وقتی آب داخل قابلمه جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و شیشه‌های کمپوت را داخل قابلمه آب جوش کنار هم بچینید، طوری که تا دو سانت قبل از درب شیشه‌ها را آب گرفته باشد.

۵ ـ اجازه بدهید شیشه‌ها به مدت بیست دقیقه داخل آب جوش بجوشند؛ سپس شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید به صورت وارونه روی یک دستمال یا حوله تمیز یک ساعت بماند تا هوای اضافه آن خارج شود. کمپوت شما بعد از گذشت یک هفته آماده خوردن است. این کمپوت را می‌توانید هم داخل یخچال و هم در جای خشک و خنک نگهداری کنید و برای فصل پاییز و زمستان از آن استفاده کنید و لذت ببرید، نوش جان.

 

  • نکات مهم برای تهیه کمپوت هلو

 

ـ شیشه‌هایی که برای تهیه کمپوت استفاده می‌کنید، باید حتما تمیز و خشک باشند. شیشه‌ها بهتر است درب فلزی سالم و بدون فرو رفتگی داشته باشند.

ـ برای تهیه کمپوت بهتر است از هلو‌های سفت و بدون زدگی و لهیدگی استفاده کنید.

ـ هلو به خودی خود عطر خوبی دارد؛ ولی در صورت تمایل می‌توانید می‌توانید کمی وانیل به آن اضافه کنید.

ـ بعد از اینکه درب شیشه کمپوت را باز و مقداری از آن را استفاده کردید، باید حتما بقیه کمپوت را داخل یخچال نگهداری کنید.



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد