تاريخ: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت ساعت ۱۷:۴۹ | بازدید: 6698 نظرات: 3 کد مطلب: 18554 |
گزارش: امیر قادری
به گزارش هاژه، در روزهای گذشته به دنبال انتشار نامهای در فضای مجازی مبنی بر پیگیری درخواست نماینده میاندوآب در خصوص الحالق چند روستای مهاباد، بوکان و ملکان به میاندوآب موجی از واکنشها را درپی داشت.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در نامهای خواستار الحاق 3 روستای مهاباد و 1 روستای شهرستان بوکان به شهرستان میاندوآب شده بود و در پی آن مدیرکل دفتر امور مجلس در تاریخ 14 تیرماه 1400 با ارسال نامەای به مدیر کل دفتر تقسیمات کشوری میخواهد نتیجه الحالق چند روستای مهاباد، بوکان و ملکان به میاندوآب را به دفترش اطلاع دهد.
موضوعی که طی روزهای گذشته با رسانەای شدن آن، واکنش منفی شهروندان مهاباد و بوکان را در پی داشته است. در همین ارتباط نماینده مردم مهاباد با انتشار نامەای خطاب به وحیدی وزیر کشور، نامه نماینده میاندوآب را «غیرکارشناسی و خلاف امنیت ملی» خوانده و نسبت بە عواقب ناگوار آن هشدار داد و بیان کرد: «ضروری است از اقدامات زیرزمینی و بدون مبنای کارشناسی خودداری شود».
هم زمان جلال محمودزاده در نامهای دیگر به تاریخ 7 اردیبهشت ماه 1401 به مدیرکل دفتر امور مجلس خواستار ممانعت از این طرح «غیرکارشناسی» شد.
مهرداد کیانی مدیرکل دفتر امور مجلس طرحها و لوایح نیز امروز (11 اردیبهشت ماه) در پاسخ به نامه نماینده مردم مهاباد، الحاق این روستاها به میاندوآب را منتفی اعلام کرده و نوشته است: با استعلامات صورت گرفته از دفتر تقسیمات کشوری مسأله الحاق روستاهای مذکور منتفی و در دستور کار نمیباشد.
به گزارش هاژه، چند دهه از الحاق روستاهای شهرستان مهاباد به شهرستان میاندوآب میگذرد و شهروندان مهابادی از این اقدام به عنوان جفای نابخشودنی در حق مهاباد و ساکنین روستاهای آن یاد میکنند.
اجرایی کردن این تصمیم غیرکارشناسی درحالی بود که با گذشت چند دهه ساکنین روستاهایی که به شهرستان میاندوآب الحاق شدهاند همچنان برای امورات روزمره به شهرستان متبوع خود مراجعه و تنها برای امورات اداری اجبارا به میاندوآب مراجعه میکنند.
شایان ذکر است که روستاهای الحاق شده به میاندوآب همچنان با کمبود ارائه خدمات و زیرساختها از سوی این شهرستان روبرو هستند و به نظر میرسد مطرح کردن ایدههایی از این دست که نشانی از بررسی طرحهای آمایش سرزمینی، طرحهای منطقهای و... ندارد، بجای همسو شدن با سیاست محرومیت زدایی، با پاک کردن صورت مسأله عملا به محرومیت در این روستاها دامن میزند.
|