تاريخ: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۵ اسفند ساعت ۱۹:۵۲ بازدید: 4038      نظرات: 3      کد مطلب: 17733
آخرین وضعیت معلمین حق التدریسی کشور از زبان نماینده مهاباد

معلمین حق التدریس قبل از سال 91 برای تشکیل پرونده اقدام کنند


 به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی و یکی از طراحان طرح تبدیل وضعیت معلمین حق‌التدریسی کشور، آخرین وضعیت طرح تبدیل وضعیت معلمین حق التدریسی قبل از سال 1391 و بعد از آن را تشریح کرد.

جلال محمودزاده در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: موضوع معلمین حق التدریسی در کشور به 2 گروه عمده تقسیم می‌شوند که بخشی از آنها تا بازه زمانی سال 1391 و مشمول قانون جذب و استخدام می‌شوند، گروه دوم شامل معلمین حق التدریسی، نهضت، پیش دبستان و سرباز معلمین و برون سپار و برخی معلمین غیرانتفاعی از سال 1391 تا 1400 است.

وی افزود: تلاش‌هایی برای احقاق حقوق هر دو گروه در مجلس در جریان است و در تازه‌ترین اقدام، موفق به اخذ دستور ویژه از وزارت آموزش و پرورش برای جذب رسمی مرحله سوم و چهارم این گروه اول در بدنه آموزش و پرورش شدیم.

 

*آخرین وضعیت معلمین حق التدریسی قبل از سال 1391*

جلال محمودزاده در اینباره اظهار کرد:  تعداد معلمین حق التدریسی قبل از سال 1391 (مرحله سوم و چهارم) حدود 35 الی 40 هزار نفر است که مراحل آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کرده‌اند، اما تاکنون حکم کارگزینی برای آنها صادر نشده است.

وی افزود: حکم کارگزینی این دسته از معلمین حق التدریسی باید تا یکم بهمن ماه صادر می‌شد و در قالب پیمانی در آموزش و پرورش جذب می‌شدند که تا این لحظه انجام نشده، لذا نمایندگان مجلس درحال رایزنی با وزارت آموزش و پرورش و سازمان استخدامی برای تبدیل وضعیت آنها هستند.

وی با بیان اینکه چندین تذکر به وزارت آموزش و پرورش و رییس جمهور در این خصوص داده شده، تصریح کرد: پیگیری موضوع از سوی نمایندگان و شخص بنده بصورت ویژه تا روز گذشته ادامه داشته و در نهایت نامه وزارت آموزش و پرورش به مراکز استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ایلام، البرز، اردبیل و اصفهان جهت تشکیل پرونده و ارائه مستندات معلمین حق التدریسی اخذ و ارسال شده است.

وی اضافه کرد: بر اساس دستور وزارت آموزش و پرورش در این نامه، معلمین حق التدریسی( قبل از سال 1391) مرحله سوم و چهارم که دوره آموزش را در دانشگاه فرهنگیان با موفقیت گذرانده‌اند، تشکیل پرونده دهند و در بازه زمانی تشکیل پرونده و ارائه مستندات از سوی معلمین حق التدریس به آموزش و پرورش، ما هم به عنوان نمایندگان مجلس، پیگیر تهیه لیست 35 الی 40 هزاری نفری آنها و تعریف کد استخدامی این دسته از معلمین در سازمان استخدامی خواهیم بود.

گروه سوم و چهارم معلمین حق التدریسی، نهضت، پیش دبستان و سرباز معلمین و معلمین غیر انتفاعی و برون سپار که تا قبل از سال 1391 تدریس کرده‌اند، با مراجعه به آموزش و پرورش می‌توانند نسبت به تشکیل پرونده و ارائه مستنداتی از قبیل گواهی گذراندن دوره دانشگاه فرهنگیان و... اقدام نمایند تا لیست آنها به سازمان استخدامی فرستاده شود.

*آخرین وضعیت معلمین حق التدریسی بعد از سال 1391 تا 1400*

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت معلمین حق التدریسی بعد از سال 1391 تا 1400 اظهار کرد: این دسته از معلمین نیز شامل معلمین حق التدریس و نهضت پیش دبستانی و برون سپار و سرباز معلمین و معلمینی هستند که در مدارس غیر انتفاعی در بازه زمانی سال 1391 تاکنون تدریس کرده و گزینش آموزش و پرورش را طی کرده‌اند. جمعیت آنها 85 هزار الی 90 هزار نفر است.

وی افزود: طرح تبدیل وضعیت این دسته از معلمین توسط اینجانب در مجلس یازدهم تدوین و به امضای 59 نفر از نمایندگان مجلس رسید و در کمیسیون آموزش مطرح گردید، اما بدلیل وجود طرح‌های مشابه کلیات آن به تصویب کمیسیون نرسید.

محمودزاده تصریح کرد: در نهایت بر اساس طرح نمایندگان دیگر کمیسیون آموزش مجلس، معلمین حق التدریس و نهضت پیش دبستانی و برون سپار و سرباز معلمین و معلمینی که در مدارس غیر انتفاعی تدریس کرده‌اند باید در آزمون سراسری شرکت کنند و امتیازاتی جزئی با احتساب سابقه تدریس برای آنها درنظر گرفته شود که واقعا منصفانه نیست.

وی اضافه کرد: در طرحی که قبلا از سوی من و همکاران پیشنهاد شد، این دسته از معلمین با شرکت در آزمون ویژه می‌توانستند در بدنه جذب شوند و در طرح فعلی باید در آزمون سراسری با سایر شرکت کنندگان رقابت کنند.

نماینده مردم مهاباد در ادامه اظهار کرد: مطابق قانون چنانچه طرحی که کلیات آن در کمیسیون تصویب نشده،  اگر به امضای50 نفر نماینده  برسد، در صحن علنی مطرح و به رأی گذاشته می شود.

وی افزود: تاکنون 60 امضا برای طرحی که اینجانب در مجلس یازدهم ارائه دادم جمع‌آوری شده و این امکان فراهم شده تا در صحن علنی مجلس مطرح و به رأی گذاشته شود.

جلال محمودزاده تصریح کرد: مقرر شده که این طرح بعد از طرح بودجه مطرح شود و چنانچه 50 درصد + 1 نفر از نمایندگان به این طرح رأی دهند، در مسیر قانون‌گذاری قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: با تصویب این طرح 85 الی 90 هزار نفر از معلمین حق التدریسی، نهضت، پیش دبستان و سرباز معلمین و معلمین غیر انتفاعی و برون سپار بعد از 91 تا 1400 تعیین تکلیف و وارد بدنه آموزش و پرورش می شوند.

محمودزاده در دفاع از طرحش اظهار کرد: درحال حاضر آموزش و پرورش کشور نیازمند 300 هزار نیرو است و دانشگاه فرهنگیان نمی تواند این میزان معلم را برای آموزش و پرورش تأمین نماید و یا دوره‌ای ویژه برای آموزش معلمین برگزار کنند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه فرهنگیان در طول 4 سال، 1 بار معلمین فارغ‌التحصیل می‌شوند، افزود: این میزان جوابگوی جایگزینی بازنشستگان آموزش و پرورش نیست و این خلاء را نمی تواند پوشش دهد، لذا نیازمند اجرایی کردن این طرح می‌باشیم.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی و طراح طرح تبدیل وضعیت معلمین حق التدریسی بعد از سال 1391 در پایان ابراز امیدواری کرد که این طرح در صحن علنی مجلس بدلیل نظر مساعد نمایندگان با این طرح، به تصویب برسد.

 

 

 







ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

Ganji ۱۴۰۱/۲/۷
انشالله که هر چه زودتر این طرح مهندس محمود زاده تصویب بشه
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

پری ۱۴۰۰/۱۲/۷
خدایا خودت کمک کن و این طرح رو تصویب کن یا رب
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

ناشناس ۱۴۰۰/۱۲/۶
امیدوارم هرچه زودتر تصویب بشه،و کمیسیون آموزش هم دست از سنگ پای طرح انداختن بر داره

نظر خود را براي ما ارسال كنيد