تاريخ: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۸ بهمن ساعت ۱۷:۱۹ بازدید: 871      نظرات: 0      کد مطلب: 17679

محققان؛ کرونا بیماری‌های عصبی و روانی را تشدید می‌کند


به گزارش هاژه، نتایج تحقیقات محققان جهانی حاکی از آن است که ویروس کرونا بیماری‌های عصبی و روانی را تشدید می‌کند.
محققان بریتانیایی با بررسی پرونده های 250 هزار نفر در آمریکا که در طول 6 ماه گذشته به کرونا مبتلا شده بودند، به این نتیجه رسیدند که اختلالات روانی و عصبی در این افراد بیشتر است و نباید کرونا را یک بیماری تنفسی شناخت چون بافت مغز و رگ هارا درگیر میکند.
پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در نتایج تحقیقات خود اعلام کردند که مبتلایان به ویروس  کرونا بیشتر در معرض افسردگی، زوال شناخت(دمانس)،سایکوز(روان پریشی) و سکته مغزی قرار می‌گیرند.
بر اساس تحقیقات پژوهش‌گران این دانشگاه، یک سوم از افرادی که سابقه ابتلا به کرونا را داشته‌اند ، دچار اختلال روانی یا عصبی شده و یا بیماریشان عود کرده است، همچنین احتمال این بیماری‌ها در کسانی که در بیمارستان بستری یا تحت مراقبت های ویژه قرار گرفته‌اند  بیشتر بوده است. 
آنگونه که پژوهش گران این دانشگاه می گویند: سکته مغزی و زوال شناختی به دلیل تأثیر مستقیم ویروس کرونا یا واکنش سیستم ایمنی بدن به این عفونت بوده است. 
در حال حاضر جامعه ی پزشکی همچنان در حال تحقیق و کسب اطلاعات درباره‌ی تاثیر ویروس کرونا بر مغز هستند.
داده های منتشر شده در ووهان چین نشان می‌دهند که ممکن است در طول مدت زمان ابتلا شدن فرد به کرونا، ویروس به مغز حمله کند. در این داده ها مشخص شده است که بیشتراز یک سوم بیماران مبتلا به کرونا  علائم عصبی از خود نشان داده‌اند. همچنین تحقیقات پزشکی مشخص کرده اند که علاوه بر عفونت مغزی، بیماری کرونا منجر به بدتر شدن وضعیت سلامت و روان افراد مبتلا میشوند. 
مشکلاتی همچون انزوا، تنهایی، بیکاری و فشارهای مالی و از دست دادن عزیزان می‌تواند بر سلامت روان تأثیری مستقیم داشته باشد.
در زمینه‌ی تأثیرات روانی کرونا امیر حسین جلالی، روانپزشک و عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی ایران گفته است: در ماه‌های نخست شیوع کرونا گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه بعضی داروهای اعصاب و روان، مشخصاً داروهای خواب آور و ضد اضطراب که قبلا هیچ گاه کمبود آن ها را شاهد نبودیم، یک باره و به شکل بی سابقه ای در داروخانه ها کم شدند، کم شدن این داروها ابتدا تعجب برانگیز بود اما دلیل آن میتوانست این باشد که جامعه در مواجهه با بیماری کرونا به تنش بسیار جدی دچار شده است و مردم برای کنترل و مهارتنش های موجود به استفاده از داروهای تسکین دهنده اعصاب و روان روی آورده اند و از آن ها بیشتر استفاده می کنند. 
در پی شیوع ویروس کرونا و تأسیرات روانی آن  بروز خشونت در خانواده ها بسیار زیاده شده  و روابط صمیمی بسیار کم شده است و از همه مهمتر، ایجاد افکار خودکشی،به ویژه در جوانان،روبه افزایش است.


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد