تاريخ: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۵ آبان ساعت ۱۰:۰ بازدید: 1380      نظرات: 1      کد مطلب: 16806

چه رابطه‌ای بین کرونا و ریزش مو وجود دارد؟


 رابطه بین ابتلا به کرونا و ریزش مو
 
 

یک متخصص پوست و مو و زیبایی گفت: تمامی افراد مبتلا به کرونا با مشکل ریزش مو مواجه نمی‌شوند، بلکه این مشکل ممکن است برای گروهی از افراد که شدت بیماری کرونا در آن‌ها بیشتر است، ایجاد شود، اما انجام درمان‌های مرتبط با ریزش مو در زمان ابتدای مواجه با این مشکل بسیار مهم است و می‌تواند در درمان سریع‌تر ریزش مو موثر باشد.

دکتر کوروش احمدپور در خصوص دلایل ریزش مو در افراد پس از ابتلا به بیماری کرونا و راه‌های درمان آن، اظهار کرد: ریزش مو پس از ابتلا به کرونا نسبت به ریزش مو در اثر سایر بیماری‌ها شدیدتر است، یعنی در حقیقت در اثر ابتلا به بیماری کرونا مو از فاز فعالیت به فاز استراحت می‌رود و به همین دلیل ریزش موی شدید برای فرد رخ می‌دهد.

این متخصص پوست و مو و زیبایی در شهرکرد، افزود: ریزش مو در اثر مشکلات هورمونی تنها در برخی نقاط سر رخ می‌دهد، همچنین طاسی مردانه نیز در نواحی جلوی سر بروز پیدا می‌کند و در ادامه در صورت شدت، ریزش مو به سایر قسمت‌ها سرایت می‌کند، اما ریزش مو در اثر ابتلا به بیماری کرونا در تمامی نواحی سر اتفاق می‌افتد، همچنین باتوجه به این موضوع که کرونا یک بیماری سنگین به‌همراه تب است و استرس و اضطراب بالایی دارد، این عوامل موجب می‌شود بیمار دچار ریزش موی شدید شود.

وی ادامه داد: ریزش مو در اثر ابتلا به بیماری کرونا دارای درمان مخصوص و مجزا نیست و درمان‌های متداول مورد استفاده برای ریزش مو استفاده می‌شود، این درمان‌های متداول شامل مصرف طیف وسیعی از انواع ویتامین‌ها و به‌ویژه ویتامین‌هایی که اثر مثبتی بر ساختمان مو دارند مانند ویتامین‌های گروه B، C، D، بیوتین و... است.

 
اختلالاتی که موجب ریزش مو می‌شوند - ایسنا
 

احمدپور عنوان کرد: معمولا ریزش مو حدود دو ماه پس از ابتلای فرد به بیماری کرونا آغاز می‌شود و به دلیل اینکه فاصله بین آغاز ریزش مو در فرد و بهبود بیماری کرونا در او زیاد است، شخص علت ریزش مو را مواردی به جزو بیماری کرونا می‌داند، همچنین امکان دارد این ریزش مو تا زمان طولانی مانند چهار تا پنج ماه برای فرد باقی بماند، نکته دیگر این موضوع است که درمان این مشکل به زمان زیادی نیاز دارد، زیرا بدن فرد باید بازیابی شود و در نتیجه موها از فاز استراحت خارج شده و به فاز رشد وارد شوند، البته متاسفانه در این فاصله حجم زیادی از موهای فرد در اثر ریزش از دست می‌رود.

این متخصص پوست و مو و زیبایی در شهرکرد اضافه کرد: عموما زنان دارای موهای بلندی هستند و بازیابی موهای ریخته شده در آن‌ها مشکلات بیشتری دارد، زیرا زمان زیادی لازم است تا اندازه موهای جدید رویش کرده به اندازه سایر موها رسیده و درنتیجه حجم موی فرد به میزان سابق بازگردد.

وی یادآور شد: نگرانی بسیاری از سوی بیماران در خصوص بازگشت وضعیت موهای خود به زمان پیش از ابتلا به بیماری کرونا وجود دارد، اما متاسفانه در حال حاضر نمی‌توان پاسخ قطعی برای این سوال داشت و اینکه تمامی موهای از دست رفته قابل بازگشت هستند، نیز مشخص نیست، اما انجام درمان به مرور زمان می‌تواند به قطع ریزش مو و بازگشت آن به وضعیت سابق کمک‌کننده باشد.

احمدپور خاطرنشان کرد: البته تمامی افراد مبتلا به کرونا با مشکل ریزش مو مواجه نمی‌شوند، بلکه این مشکل برای گروهی از افراد که شدت بیماری کرونا در آن‌ها بیشتر است، ایجاد می‌شود، اما انجام درمان‌های مرتبط با ریزش مو در زمان ابتدای مواجه با این مشکل بسیار مهم است و می‌تواند در درمان سریع‌تر ریزش مو موثر باشد.



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

فاطمه ۱۴۰۰/۸/۵
دربیماری روماتیسم بخصوص آتریت روماتوئید وقتیکه بیماری عودمیکنددچار تب والتهاب میشوند انسان دچارریزش مو میشود

نظر خود را براي ما ارسال كنيد