تاريخ: ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير ساعت ۱۱:۱۰ بازدید: 3033      نظرات: 6      کد مطلب: 16267

گفتگو با اعضای منتخب ششمین دوره شوراهای شهر مهاباد


 

 

مدتی پیش انتخابات شورای شهر مهاباد به پایان رسید. بر اساس آمارها و حضور میدانی خبرنگاران هاژه در محل ثبت‌نام، برای کسب 7 کرسی شورای شهر مهاباد 161 نفر از تاریخ 20 تا 26 اسفندماه سال گذشته برای ثبت نام اقدام کردند که پس طی شدن فرآیند بررسی احراز صلاحیت و انصراف برخی، در نهایت رقابت در میان 116 نفر برگزار شد.

بر اساس بیانیه فرمانداری شهرستان مهاباد در رابطه با نتایج شمارش آرا، آقایان

آكو جنگلي با 4094 رأی،

طاهر جنگلي با 3978 رأی،

اميد خضری با 3913 رأی،

حمزه نوذری با  3897 رأی،

 چيا آذربار با 3896 رأی،

آرش شهابي دهبكری با 3214 رأی

و يوسف گنجي با 2942 رأی

توانستند 7 کرسی شورای شهر مهاباد را از آن خود کنند. از میان این 7 نفر، تنها آقای امید خضری سابقه حضور در میان اعضای شورای شهر را دارد.

جلال وطمانی، امیر خلیلی، شادی جنگلی، فاطمه رحیمی و کمال بهمن‌یار نیز به ترتیب توانستند در رتبه هشتم تا دوازدهم قرار بگیرند و به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شوند.

 

در ادامه از اعضای منتخب ششمین دوره شوراها شهر مهاباد پرسیده‌ایم که به نظر آن‌ها مهم‌ترین مشکلاتی که اکنون مهاباد با آن‌ها درگیر است چیست و راهکارهای آنان کدامند؟ همچنین نظر آن‌ها را در رابطه با موضوعات دوره‌ی پیشین شورا جویا شدیم. شوراهای شهر مهاباد در طی جلسه‌ای که با هم داشته‌اند و با هم‌فکری یکدیگر به سوالات زیر پاسخ دادند.

 

هاژه: به نظر شما مهم‌ترین مشکلاتی که اکنون مهاباد با آن‌ها درگیر است، کدامند؟

شوراها با مطالبات متراکم مردم شکل می‌گیرند و مهم‌ترین ابزار جمع‌بندی، یکدست‌سازی و عقلانی کردن مطالبات گسترده مردم به‌شمار می روند.مهم‌ترین مشکل که از قبل همواره فراروی شوراها و شهرداری‌ها بوده است فقدان اعتماد اجتماعی است و این مهم با افزایش مشارکت شهروندان در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها، شفافیت و قانون‌مداری که مهم‌ترین الزامات مدیریت شهری هستند تقویت می‌گردد .

در کنار این موارد، مشکلات شهرستان را باید در دو مقوله عمرانی و مالی بررسی کرد و این دو جزو مهم‌ترین مشکلات موجود شهرستان هستند .

هاژه: برنامه شما برای حل این مشکلات چیست؟

برهمگان آشکار است که حرکت به سمت توسعه پایدار شهری مستلزم بررسی و تصویب برنامه‌های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت و از همه مهمتر بودجه است .

تمام تلاش مجموعه شورا و شهرداری، نگاه نو و جدید در خصوص توسعه عمرانی و آبادانی شهر با رویکرد عملگرایی است و این عملگرایی در تمامی حوزه های عمرانی و خدماتی شهر با همکاری شهروندان بستر سازی و اجرا می شود.

 دربخش مالی نیز جذب سرمایه‌گذار و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ملاک رویکرد این مجموعه خواهد بود زیرا ضروری است که شهرداری برای رفع امورات اجرایی خود تا اندازه ای توان ایجاد درآمدی پایدار را داشته باشد .

همچنین در این راستا تهیه برنامه عملیاتی سالانه همراه با زمانبندی انجام پروژه ها، تعریف عادلانه بودجه و نظارت کامل و دقیق بر امورات، بازنگری در دفترچه مالیاتی و عوارض شهری، توجه ویژه به حقوق و وضعیت بیمه کارگران، تشکیل کمسیون‌های پویا و فعال، استفاده از توان دولت و بخش خصوصی در پیشبرد برنامه‌ها، انتقال و پیگیری مسائل شهر و شهروندان در حوزه های مختلف از طریق تعامل سازنده با مسئولین شهرستان و استان همچون مشکل آب و فاضلاب، پسماند و گازرسانی و خانه های بهداشت و فضای آموزشی و سایر مطالبات خدماتی، توجه به سلامت روان با اهتمام به ورزش برای پرکردن اوقات فراغت شهروندان، ارتقای سرانه فضای سبز و ساماندهی پارکها، ساماندهی و ترمیم آسفالت معابر، خیابان و کوچه ها و نام گذاری آنها، اهتمام به محیط زیست و بهداشت محیط، الزام ساخت و سازها به برخورداری از پارکینگ و ساماندهی ترافیک و ناوگان حمل و نقل شهری ( تاکسی و مینی بوسها ) بویژه در نقاط حاشیه شهر، پیگیری مشکلات و کمبودهای اماکن مربوط به شهرداری همچون تاناکورا و تره بار و سایر فضاها مانند شهرک صنعتی کاوه، اهتمام به کاهش مشکلات و آسیبهای اجتماعی و بهزیستی، ساماندهی سگهای بلاصاحب و صیانت از مبلمان و منظر شهری، توجه به فرهنگ و اخلاق شهروندی، شهر هوشمند، تکمیل پروژه های نیمه تمام و توسعه گردشگری در توجه به منابع درآمدی پایدار برای شهرداری، نهادینه کردن شورا و عقلانی شدن توسعه، تلاش برای شکل گیری شوراهای محله ولو داوطلبانه همچون سازمانهای مردم نهاد در مسیر بومی شدن دموکراسی و پیگیری سایر مطالبات مردم در برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت شورا قرار خواهد گرفت.

 امید داریم در شورای اسلامی شهر بتوانیم با همفکری و وحدت رویه اعضا و شهرداری با اهتمام به بهره گیری از خرد جمعی و توان مشورتی نخبگان موانع و مشکلات پیش رو را برداریم .

هاژه: با توجه به اتفاقاتی که در دوره قبلی شورای شهر مهاباد رخ داد آیا شما برنامه‌ای برای عدم تکرار اتفاقاتی از این قبیل دارید؟

نظارت کامل بر مصوبات، همگرایی، انجام خدمت صادقانه، تعهد به انجام امور محوله، شفاف سازی از مهمترین ارکان شورای شهر برای جلوگیری از بی نظمی و تخلف خواهد بود .

هاژه: معیارهای شما برای انتخاب شهردار چیست؟

در موضوع انتخاب شهردار باید گفت سرنوشت شهر ارتباط مستقیم با تصمیمات شورا و نحوه عملکرد شهردار دارد و شهرداری میدان کار و عمل است و مردم انتظار دارند که شهردار شهر در کنار اینکه از ویژگی‌های تخصص، دانش، تعهد و کارآمدی برخوردار باشد باید با خلاهای قانونی شهری و مشکلات ساختاری و گرفتاری‌های عمرانی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شهر برای تحلیل محتوا و خلاقیت آشنا باشد و شهرداری محل کسب تجربه نیست بلکه محل استفاده از تجربه است و مهمترین پارامتر موفقیت شهردار مرهون درک صحیح از وضعیت و واقعیتهای موجود و توجه به خرد جمعی و پرهیز از خود رای بودن است.

شهردار باید توان اجرایی و جذب اعتبار مالی را داشته و مسولیت پذیر باشد، قدرت ایستادن در برابر مواردی که برای مجموعه شهر و شهرداری تهدید بحساب می آیند را داشته باشد، به عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه خدمات برابر در تمام نقاط شهری اعتقاد داشته و اخلاق مدار باشد .

امیدواریم با وفاق و همدلی و وحدت رویه بین اعضای منتخب مطالبات مردم را محقق نموده و در مسیر توسعه مهاباد گام‍های استواری برداریم .

 

 




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

Sol ۱۴۰۰/۴/۷
برنامه هاشون . اختلاس، فامیل بازی، راه انداختن کار دوستان و اشنایان خودشون، سنگ اندازی سر راه کسانی که پارتی ندارن. گرفتن زیر میزی، خریدن ی بابا مغازه در تاناکورا و بازارچه اصغری و شروع به ساخت و ساز اپارتمان و واحد های مسکونی.. اگه وقتم داشتن و خدای نکرده دلشون خواست و پولش رسید ی دستی به داخل شهر میکشن
6
0
پاسخ به این اظهارنظر

A.A ۱۴۰۰/۴/۷
سلام
لطفاً در مورد مسکن خانی(زمینهای روحانیون پشت تالار تک ستاره) که از حدود سال ۱۳۸۳ نزدیک به ۱۷سال است بخاطر بی کفایتی شوراهای ادوار قبل بلاتکلیف مانده کاری بکند.
ناشناس ۱۴۰۰/۵/۲۳
بزار برای خودشان بخورن همش حرفه به فکر مردم نیستن وکار نمیکنن. خداشاهده الان برو برای گرفتاری اصلا انگارانه انگار مشکل وگرفتاری داری این زمین های پشت تالار تک ستاره چی میشه تکلیفش خواهشن از این بلاتکلیفی خلاصمان کنید
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

A.A ۱۴۰۰/۴/۷
سلام
لطفاً در مورد مسکن خانی(زمینهای روحانیون پشت تالار تک ستاره) که از حدود سال ۱۳۸۳ نزدیک به ۱۷سال است بخاطر بی کفایتی شوراهای ادوار قبل بلاتکلیف مانده کاری بکند.
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۴۰۰/۴/۷
حیف انسان های فرهیخته نیامدن شورای شهر نیازمند انسانهای پخته کار بلد باتجربه وبی نیاز میباشد
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

محسن ۱۴۰۰/۴/۷
اینها که انتخاب شده مردم نیستند هر جور دلشان خواست کار میکنند متاسفانه...
4
2
پاسخ به این اظهارنظر

M ۱۴۰۰/۴/۷
چرا برای سازمان اتش نشانی هیچ برنامه ای ندارن چرا سازماندهی نمیشود ؟ چرا نیروهای خود شهر بانه که در شهر های دیگر خدمت میکنند رو بکار گیری نمیکنند چرا حقوق پرسنل شهرداری و تمام زیر مجموعه رو در اولویت قرار نمیدن. لطفا فکری به حال اتش نشانی بکنید تنها ارگانی که جان و مال مردم سروکار دارند

نظر خود را براي ما ارسال كنيد